USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тайфун на Філіппінах забрав життя вже 10 людей, троє зникли безвісти

2 Листопада 2020 09:43
На Філіппінах в результаті тайфуну «Гоні» щонайменше 10 людей загинули і троє зникли безвісти.

Про це в понеділок, 2 листопада, повідомляє ТАСС з посиланням на представників Національної ради щодо зниження наслідків лих в республіці, пише Корреспондент.net.

За офіційними даними, серед загиблих є і п’ятирічна дитина. Що стосується трьох зниклих безвісти, то всі вони з муніципалітету Гінобатан. Крім того, ще одна людина померла в результаті удару стихії в провінції Катандуанес. Також повідомляється про одного постраждалого.

Зазначається, що стихія зруйнувала більше трьохсот будинків в регіоні Бікол, поховавши їх під вулканічними породами і потоками бруду.

«Ми вважаємо, що кілька людей були поховані заживо», – повідомили в муніципалітеті Гінобатан.

Повідомляється, що потужні пориви вітру вразили прибережні міста Філіппін, тоді як річки, що вийшли з берегів, затопили вже дефкілька сіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus