USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Техпрацівникам шкіл у Камінь-Каширському районі забракло грошей на зарплати

30 Липня 2018 13:54
Проблема заборгованості виплати заробітної плати через відсутність коштів триває вже другий рік поспіль, своєю чергою виконавча влада примушує техпрацівників у Камінь-Каширському районі йти у відпустку за власний рахунок з метою економії коштів.

На неодноразові звернення народного депутата Ірини Констанкевич приходили банальні «відписки». Та завдяки принциповій позиції нардепа при розподілі коштів стабілізаційної дотації на Камінь-Каширський район направили 9 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба нардепа.

Однак, вже цього року ситуація із заборгованістю повторилася, не вистачає 12 мільйонів гривень на заробітну плату техпрацівникам, що викликає масові занепокоєння в суспільстві та може призвести до втрати місць роботи і засобів для існування для великої кількості людей.

«Минулого року нам вдалося відстояти ваші заробітні плати, однак, цього року ситуація повторилася, найперше про вас повинна подбати місцева влада, та будьте певні, що ваш народний депутат завжди вас підтримає», - пообіцяла Ірина Констанкевич під зустрічі з техпрацівниками Камінь-Каширського району.

З відповідним питанням Ірина Констанкевич вже зверталася до голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерія Дунайчука, однак питання так і не вирішилось. Разом з тим у Державному бюджеті України на 2018 рік для покриття можливих бюджетних диспропорцій у місцевих бюджетах передбачена можлива стабілізаційна дотація у сумі 200 млн гривень.

З цього приводу народний депутат Ірина Констанкевич направила відповідний запит до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

«Прошу Вас спрямувати кошти, передбачені для покриття можливих бюджетних диспропорцій у місцевих бюджетах на виплату заборгованості по заробітній платі технічним працівникам загальноосвітніх шкіл Камінь-Каширського району у відповідному обсязі», - йдеться у депутатському запиті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 30 Липня 2018 15:38
У ВСУ таж сама проблема, як повідомляє Ukrainian Military Pages-"... недостатній рівень грошового забезпечення є основною причиною звільнення з лав Збройних Сил України. Всього з січня по червень звільнилося одинадцять тисяч офіцерів та контрактників, що мали військовий досвід, ще вісімнадцять тисяч має звільнитися до кінця 2018 року."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus