USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Телефонували і говорили, що донька потрапила у ДТП: на Волині шахраї виманили в людей 280 тис.

24 Червня 2023 23:31
Понад 280 тисяч вдалося виманити шахраям у волинян, яким вони телефонували та говорили, що їхня близька людина потрапила у ДТП, і для лікування потрібні кошти.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

У матеріалах справи вказано про три випадки шахрайства 31 жовтня та 1 листопада минулого року. Зокрема невстановлена особа за змовою з обвинуваченим Русланом С. телефонувала до потерпілих та повідомляла їм, що донька чи внучка потрапили у ДТП і на їхнє лікування потрібні кошти.

Руслан С. забирав у потерпілих гроші, які нібито мав передати лікарям. Загалом шахраї обманули людей на 282 тисячі 422 гривні.

Про Руслана С., який опинився на лаві підсудних, відомо, що він народився в селі Новодубище Красилівського району Хмельницької області, є приватним підприємцем, одружений, має на утриманні неповнолітню дитину. Під час розгляду справи чоловік визнав свою вину, зазначивши, що відшкодував збитки потерпілим.

Потерпілі підтвердили, що гроші їм дійсно повернули. До шахрая вони не мали жодних претензій. В підсумку суд оштрафував Руслана С. на 68 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus