USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тенісисти «Олімпії» зустрінуть Новий рік із медалями

29 Грудня 2009 14:47
Передноворічні тенісні змагання відбулися у спорткомплексі «Олімпія». Переможці дитячих турнірів і дорослого в парному розряді отримали під різдвяну ялинку комплекти медалей та кубків.
Закриті дитячі турніри з великого тенісу на призи клубу «Олімпія» тривали 25-26 грудня. На криті корти спорткомплексу вийшли 35 юних спортсменів – усі місцеві вихованці клубу.
Спочатку розігрували призи тенісисти до 8 років. Після видовищних матчів перше місце виборола Катерина Главінська, яку тренує Юрій Місюра. Друге – Анастасія Котвицька (тренер Ксенія Лопіна), третє – Богдана Кубай (тренер Юрій Місюра).

У групі спортсменів до 12 років після напружених тенісних матчів переміг Олександр Шум. Другим став Ігор Крисанов, якого тренує Юрій Місюра. Третім сходинку нагородного п’єдесталу посів обдарований юний тенісист Віталій Пащенко – вихованець тренера Ксенії Лопіної.
На турнірі серед дітей-спортсменів до 14 років перемогла Дарина Кузьміна (тренер Юрій Місюра). Вона виграла у фіналі в Євгена Шевчука (тренер  Микола Бєрезін). Який посів друге місце. Третім у заліку переможців став Павло Спірін (тренер Микола Бєрєзін).

Переможців дитячих змагань нагородили медалями, кубками та цінними призами. Організатори змагань із спорткомплексу «Олімпія», де тренуються тенісисти, запросили юних спортсменів до святкового солодкого столу. Був і Дід Мороз зі Снігуронькою, і побажання рости професійно від наставників-майстрів великого тенісу.
Проте найвидовищнішим видався Зимовий чемпіонат із тенісу серед ветеранів та аматорів у парному розряді, який відбувся минулої неділі на затишних критих кортах «Олімпії». На тенісні майданчики вийшли 9 пар тенісистів-любителів із Луцька. А гостем чемпіонату став луцький міський голова Богдан Шиба.

Після напруженої боротьби перше місце, а відтак золоті медалі та кубок чемпіонів здобула пара тенісистів Володимир Пащенко - Микола Ульянець. Срібними призерами стали Тарас Рулінський і Юрій Місюра. Третє місце в чемпіонаті залишилося за парою Олександр Свирида - Олександр Хомич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus