USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Тепер бомбардують наш газовидобуток»: Шмигаль про нові цілі росіян в Україні

17 Листопада 2022 13:55
Нові ракетні удари по Україні націлені на газовидобувну галузь.

Про це заявив прем'єрміністр Денис Шмигаль 17 листопада на Київському міжнародному економічному форумі, передає ТСН.

«Зараз над Києвом пролітають ракети. Зараз бомбардують наш газовидобуток, наші підприємства у Дніпрі, «Південмаш», – сказав він.

Варто зазначити, що ранок 17 листопада в Україні знову розпочався з повітряної тривоги та масованої атаки РФ. Вибухи пролунали у Києві, Дніпрі, Київській, Сумській, Вінницькій та Одеській областях. У Києві, за попередніми даними, сили ППО збили дві крилаті ракети. Українська ППО також спрацювала у Київській, Сумській та Вінницькій областях.

У Дніпрі та Одеській області, на жаль, ворог поцілив у об'єкти інфраструктури. За повідомленнями очільника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, наразі внаслідок влучання у промислове підприємство Дніпра там триває сильна пожежа. Пошкоджено житлові будинки поряд.

Попередньо, п'ятеро людей зазнали поранень, серед них і 15-річна дівчинка. Всі в лікарні у стані середньої тяжкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 17 Листопада 2022 18:40
КЛЮЧОВЕ СЛОВО "НАШ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus