USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Тепер він воїн Небесного Легіону: в Рожищі попрощалися з Героєм Андрієм Грицаєм

13 Квітня 2024 21:16
13 квітня жителі Рожищенської громади навколішки зустрічали скорботний кортеж із тілом 46-річного рожищанина Андрія Вікторовича Грицая.

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

Старший солдат 65-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Андрій Грицай загинув 4 квітня 2024 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Батько трьох дітей, хороший чоловік та дбайливий господар, надзвичайно чуйна й доброзичлива людина – так згадують про загиблого його сусіди та знайомі. Таким він залишиться у пам'яті тих, з ким зводило його життя.
Останні хвилини у рідній оселі, яку дбайливо плекали його робочі руки для дітей та дружини. І остання земна дорога...
Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида.

Попрощатися з Героєм прийшло чимало жителів міста та довколишніх сіл, бо втрата захисника – це біль і смуток не лише найрідніших, це усвідомлення для кожним з нас: війна поряд.
Велелюдною процесією тіло загиблого воїна Андрія Грицая провели до храму Архістратига Михаїла, де відбувся чин відспівування Героя.
Під звуки військового оркестру та церковні піснеспіви він востаннє вирушив центральною вулицею рідного міста до місця останнього спочинку – на Алею Слави місцевого кладовища.
Спільна молитва за душу невинно вбитого захисника України, останнє прощання з рідними – і тіло Героя під гучні постріли та мелодію Державного Гімну назавжди прийняла волинська земля.
Згорьована дружина міцно стиснула в руках національний стяг, яким була вкрита домовина.
Саме за цей стяг, за волю і свободу нашої держави мужньо боровся її чоловік Андрій Грицай. Боровся, вірив і віддав в ім’я Перемоги найцінніше – життя. Став нашою історією, героїчною пам’яттю та вічним болем.

Тепер він воїн Небесного Легіону і охоронятиме свою осиротілу родину з небес.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Квітня 2024 06:15
Вернути б тих, кого забрало небо. Хто рідним був і дорогим до болю... Тоді свічок " за упокій" не треба, Не буде сліз і нарікань на долю. Вернути б тих, без кого пустка - дім. Хто в наші сни з небес летить на крилах... Так мало слів говоримо живим. І так багато, коли плачем на могилах. Спочивай з миром, братику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus