USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тепер вже ангелом захищатиме рідну землю. У госпіталі від поранень помер Герой з Камінь-Каширщини Дмитро Носовський

5 Серпня 2022 11:00
Невиправна втрата знову сколихнула Камінь-Каширську громаду.

Після поранення на війні помер у госпіталі 30-річний Дмитро Носовський із села Оленине. Про це повідомлили у Камінь-Каширській міській об'єднаній територіальній громаді.

«Виконуючи військовий обов'язок, мужній воїн отримав поранення, вчора серце Героя зупинилося... Ще одне молоде життя обірвали кляті російські окупанти. Не буде прощення вам ніколи.

Світла і вічна пам'ять тобі, наш Герою! Невиправне горе родині і всім нам. Камінь-Каширська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким людям загиблого Захисника. Молимося разом з вами.

Загинув справжній патріот, який любив Батьківщину та життя, але дочекатися миру не судилося. Тепер вже ангелом буде захищати нашу рідну землю», – йдеться у дописі.

Поховають Дмитра Носовського сьогодні у рідному селі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна шана і слава Захиснику України!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus