USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Теракт або несправність авто: у Стамбулі – знову вибух

16 Листопада 2022 10:44
Ввечері 15 листопада у Стамбулі стався вибух в районі Фатіх. Попередньо вибухнула автівка, а полум'я перекинулось на сусідні машини. Офіційна влада інцидент наразі не коментує.

«Коли водій автомобіля, який їхав вулицею Кокамустафапаша, помітив дим, що піднімається з його транспортного засобу, він зупинився на узбіччі дороги і попросив допомоги в людей. Полум'я, яке повністю охопило автомобіль, поширилося на чотири транспортні засоби, а також пошкодило будівлю поблизу місця події та банкомат», – пише HaberTurk, передає Суспільне.

Згодом турецька агенція DHA повідомила, що пожежу повністю загасили. Про причину вибуху не йшлося.

Керівник турецького бюро MiddleEastEye Реджеп Сойлу у Twitter повідомив, що вибух, ймовірно, спричинила механічна несправність. Інформації про жертв, за його словами, наразі немає. Згодом він додав, що немає інформації й про те, що інцидент спричинив вибух бомби.
Нагадаємо, 13 листопада в центрі Стамбула о 16:20 за місцевим часом (15.20 за київським, – ред.) стався вибух. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган повідомив, що вибух був пов’язаний із тероризмом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 16 Листопада 2022 12:13
Сподіваюсь, Туреччина та інші країни розуміють можливі наслідки того, що пускають до себе кацапню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus