USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Теремнівські ставки скоро стануть болотом?

19 Липня 2012 14:58
Очистити Теремнівські ставки складно, але реально. Спеціальна комісія міської ради вирішуватиме це питання спільно із підприємцями.

Про це пише газета Відомості.

Теремнівські ставки, що на річці Сапалаївка, на думку заступника начальника обласного управління водних ресурсів Ростислава Кравчука, скоро перетворяться на болото.

«Вони заросли так, що водного плеса майже не видно», - стверджує чиновник.

«Однак їх очистити складно, адже прибережна територія майже відсутня, техніці важко доступитися, хоча зробити це реально», - продовжує Кравчук.

За інформацією Луцької міської ради, один із Теремнівських ставків належить місту, а інший Луцька РДА у 2008 році віддала в оренду комерційній фірмі «Домінанта».

Остання почала розробку проекту очищення ставка, однак для цього потрібно було спустити воду з першого. Тому нині у мерії створили спеціальну комісію, якою керує заступник мера Лариса Соколовська, аби вирішити, як покращити стан Теремнівських ставків і спільно із бізнес-структурою їх облагородити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Goodok Показати IP 19 Липня 2012 16:50
Ну якщо це потрапило під опіку Соколовській - значить труба дєло. Нічого з того не буде. Коли вона щось починає - треба похоронити. Або гроші вкрадуть, або відбрешуться.
Romanse Показати IP 19 Липня 2012 17:02
А!!!!!!!! Вони скоро стануть болотом? Я думала, що вони вже - болото...
Лучанка до Romanse Показати IP 19 Липня 2012 20:21
Нехай ті люди,що мешкають в с. Липини і самі собі їх відшкодовують, там достатньо людей є зі змогою це виконати,а в держ. бюджеті є важливіши пит. ніж це, для поч. центр. парк нехай очистять-позорище!
тиць-здиць Показати IP 19 Липня 2012 18:23
Звичайне природне явище - заболочування водойми.
жо Показати IP 19 Липня 2012 19:20
Кравчука ідея для домінанти.А потім повернення збюджету як на гостинцю.
SET Показати IP 20 Липня 2012 08:26
Якщо орендар не може належним чином утримувати ставок, то треба його віддати комусь іншому. А взагалі коли останній раз спускали той ставок хтось знає? Якщо ще в 90-их, то мабуть роботи міліції трошки буде... і жмури можуть бути і стволи, всякі боєприпаси. В лихих 90-их це була дуже поширена практика )
Укр Показати IP 20 Липня 2012 09:31
Знову дуже гарна ідея для заробітків!!!Головне,щоб виділили гроші!!!А Соколовська "вміє " ними керувати!!!З 8 потерпілих у будинку на вул.Рівненській 109 жодна людина не отримала квартиру.Хоча гроші були виділені міністерством!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus