USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку облагороджували Теремнівські ставки

20 Серпня 2014 17:21
Сьогодні у Луцьку тривав санітарно-екологічний день з впорядкування території гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення «Теремнівські ставки», - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Комунальні підприємства, установи та організації міста, працівники відділу екології прибирали прилеглу територію до дамби та мосту, пляжну зону. Адже завтра, 21 серпня, відбудеться підбиття підсумків виконання робіт з капітального ремонту моста і водоспускної споруди та благоустрою території Теремнівських ставків.

«Ця водойма була спроектована Волинським філіалом інституту «Укрдіпроводгосп» у 1982 році. Реалізацію проекту доручили луцькому ПМК-101 тресту «Волиньводбуд». Роботи були виконані та здані в експлуатацію у 1984 році. Після цього реконструкція водойми не здійснювалась, відтак понизився рівень води, дно заросло травою та чагарниками», - розповідає радник Луцького міського голови Борис Сорока.

Лучани нарікали на незадовільний стан ставків. Тож міський голова Микола Романюк дав доручення розробити проект розчистки річки Сапалаївка з недопущення підтоплення житлової та громадської забудови в центрі мста, а також реконструкцію Теремнівських ставків.

На сьогодні підприємство «Транс-міст» вже завершило капітальний ремонт мосту та водоспускної споруди. Також виконані роботи щодо влаштування монолітних плит, шлюзової камери, відкрилок, укріпили русло річки під мостом, звели реконструкцію шлюзу та встановили шандори, перильні огорожі оглядової площадки та мосту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 20 Серпня 2014 21:48
шо худоба вже заср*ла
молодці Показати IP 20 Серпня 2014 22:26
я житель Луцька, мені 30 років і не памятаю за свого життя коли теремно приводилось у порядок. а просилось вже давно. правильний хід думок. ще б так і далі, а не зупинитись на цьому і взагалі буде краса!
Яся Показати IP 21 Серпня 2014 01:46
Я там колись відпочивала, давно, правда. Так от, МОЛОДЦІ! Бо тамтешня територія вже давно проситься. Головне, щоб ІНШІ, його знову не зас*(виачте)ли!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2014 12:59
Поставити там 5 старих лавок - замало для порядку і комфорту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus