USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терещука звільнили з посади начальника поліції Києва

14 Грудня 2015 21:33
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив з посади начальника поліції Києва екс-очільника Волинського УМВС Олександра Терещука. Попереденьо голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе анонсувала його звільнення.

Деканоїдзе повідомила у своєму Твіттер-аккаунт, що подала відповідні документи міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

«Я подала документи міністру МВС про звільнення пана Терещука з посади начальника ГУНП Києва. Сподіваюся на підтримку на всіх рівнях», - заявила глава відомства. Згодом стало відомо, що звільнення затвердив Арсен Аваков

Начальник Киевского полицейского главка генерал Терещук освобожден от должности, на основе подання Khatia Dekanoidze. Ка...

Опубліковано Арсеном Аваковим 14 грудня 2015 р.
Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ призначило екс-керівника волинської міліції Олександра Терещука начальником Головного управління Національної поліції у Києві у листопаді цього року.Як відомо, раніше Терещук був призначений виконувачем обов'язків начальника ГУ Нацполіції в Києві. Олександра Терещука звільнили з посади начальника міліції Волині після Революції Гідності, у липні 2014 року його призначили начальником управління МВС у Києві.

5 червня цього року Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час засідання Кабміну заявив про звільнення Терещука з посади керівника київської міліції у порядку люстрації. А вже 3 липня Петро Порошенко захистив Терещука від люстрації, підписавши відповідний закон.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у квітні 2015 року Олександр Терещук став фігурантом скандалу через те, що вимагав хабар у розмірі 400 тисяч гривень. Гроші призначалися на покупку особистого автомобіля для Терещука.

Згодом Терещук категорично заперечив свою причетність до вимагання хабара на авто. Мовляв, у нього вже є автомобіль і навіть новий трактор. Окрім того, видання писало, що Терещук побудував триповерховий особняк на землі, яка заарештована за підозрою в незаконному виділенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
ак Показати IP 14 Грудня 2015 21:37
вже (хоча потрібно було давно) http://www.ukrinform.ua/rubric-politycs/1930834-avakov-zvilniv-golovu-kijivskoji-politsiji.html
Ас Показати IP 14 Грудня 2015 21:37
Цю сволоту потрібно за ноги підвісити мент ванючий кидав в людей гранати спровокував масові протести у всіх бідах винуватий хабарник і продажний мент...
Анатоль_ Показати IP 14 Грудня 2015 21:37
Я в шоці, брати мої!
Anonymous Показати IP 14 Грудня 2015 22:09
І до стіночки б ще януковського підлизня!
Анонім до Anonymous Показати IP 14 Грудня 2015 23:50
Звиняй, но його призначила в Куєв свідома влада.
Анонім до Anonymous Показати IP 15 Грудня 2015 01:13
Прочитай статью и увидишь то, что его и сейчас сняли не аборигены, а смотрящие.
go_home Показати IP 14 Грудня 2015 22:21
А Блищик вже повернулась у Луцьк?
Юр до go_home Показати IP 15 Грудня 2015 09:00
та шо ви вчепилися до тої Оксани? Покликали працювати то й пішла. Ви заздрите її зарплаті?
Анонім Показати IP 14 Грудня 2015 22:23
невже, дуже приємна новина
Василь Показати IP 15 Грудня 2015 00:33
Гарні коменти. А ніхто з вас не думав де ті звільнені собі на життя заробляти тепер будуть? В державної організованої злочинності з'явиться серйозний конкурент. Сурйозний "цирк" ще попереду. А вам потім не аукнеться?
Ас до Василь Показати IP 15 Грудня 2015 08:36
Не аукнеться і не ікнеться. А що ці інваліди робити вміють? Лякають що в кримінал підуть нехай ідуть попробують як в тюрьмі сидіти! Два роки в Луцьку іх не видно добре без них як ніколи якби горіляку перестали продавати то місто на Рай перетвориться
Василь до Ас Показати IP 15 Грудня 2015 09:53
Самовпевненість дуже хороша річ, коли вона підкріплена розумом! Ці в тюрму не підуть, не тому що їх не посадять, а тому що їм не буде що втрачати. А найкращий варіант щоб з Луцька пішли ПС, самооборона і їм подібні, депутати з чиновниками. От тоді дійсно буде спокійно.
Ас до Василь Показати IP 15 Грудня 2015 11:21
Своє здоров'я, життя, сім'я як це не має що втрчати? Це сволочі і скоти всі!!! Люди не довіряють цим покидькам тому і бруду в коментах стільки, всі від них страждали і кляли від підприємця до двірника от прокльони і збулись більшість на вулиці іди тепер зароби 4000 гривень хто тобі заплатить
Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 00:35
пораділи і досить: Звільнений з посади начальника Головного управління Національної поліції в Києві Олександр Терещук очікує призначення на іншу керівну посаду. Про це він повідомив "Українським новинам". "Цю посаду (начальника головного управління поліції) було скорочено. Я очікую, що мені запропонують іншу посаду, наприклад, начальника головного управління поліції - заступника керівника Національної поліції", - сказав він. Він наголосив, що не бачить інших кандидатур для призначення на цю посаду. За його словами, всі заступники начальника київської поліції на своїх місцях і працюють. аваков -хренореформатор
не пацик Показати IP 15 Грудня 2015 00:55
все просто цей пан отримае нормальну пенсію-всі надбавки і перпективі дальнійше зростання пенсіі при перерахувані в поліціі а судячи із заявленого вони будуть солідні. чого не слід чекати бувшим міліцілнерам які пішлі на пенсію до 4 серпня 2015 року.
знаю Показати IP 15 Грудня 2015 08:25
Це трудоголік,Мент з виликої букви,
Прокопік В.М. до знаю Показати IP 15 Грудня 2015 09:51
НЕХАЙ цей так званий " трудоголік " розповість про свої " чесно "нажиті статки на платню від держави ... ??? Його служба - це бізнес,це знають люди .!
888 Показати IP 15 Грудня 2015 10:29
Шановні міліціянти , вас купили використали і викинули в АТО , УБД ,гроші, контробанда,робіть по справедливому і тоді пред'ява владі разом з народом а верхушку гнати .
Писака Показати IP 15 Грудня 2015 13:33
Екс-начальник київської поліції генерал Олександр Терещук, який 14 грудня був звільнений зі своєї посади, очікує, що його призначать на іншу керівну посаду, зазначають Патріоти України. Про це генерал-майор МВС заявив “Українським новинам”. Терещука очікує пропозиції на посаду начальника головного управління поліції – заступника керівника Національної поліції України. Каже, що не бачить інших кандидатур для призначення на цю посаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus