USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Тернопільська облрада звільнила підозрюваного у корупції голову

27 Жовтня 2023 00:12
Депутати Тернопільської обласної ради під час сесії проголосували за звільнення з посади голови облради Михайла Головка, який у червні був затриманий за підозрою у хабарництві, але у липні вже повернувся у своє крісло.

Про це пише Суспільне з посиланням головуючого сесії облради Володимира Болєщука.

«Сьогодні був 51 один депутат. Ми бачимо, що обласна рада дієздатна. Вона буде працювати. Депутати прийняли рішення звільнили голову облради Михайла Головка, дали мені повноваження виконувати обов’язки, зобов’язали провести всі реєстраційні дії, я зобов’язаний виконувати волю депутатів. 51 голос – це є більше ніж половина, депутати сьогодні були одноголосними, вони вже втомилися від тієї невизначеності, від того корупційного скандалу, який триває від червня місяця, тому вони сьогодні прийшли і розв’язали це питання», – повідомив він.

Наразі на сайті Тернопільської обласної ради серед керівництва відсутнє прізвище Михайла Головка.

26 червня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали Головка на отриманні хабара. Також повідомлялося, що затримали двох заступників голови Тернопільської ВЦА − Ігоря Дем'янчука і Ігоря Гайдука. За даними слідства, вони вимагали майже 1,8 млн грн.

28 червня Головка арештували на 60 діб з можливістю внесення застави у 805 тисяч грн.

29 червня його випустили зі слідчого ізолятора. А вже 3 липня затриманий на хабарі Михайло Головко повернувся на роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus