USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Терористи суттєво збільшили кількість обстрілів українських сил

13 Вересня 2014 09:31
За ніч, що минула, терористи обстріляли позицію сил АТО неподалік населених пунктів Ясинувате, Мар’їнка, Піски, Тоненьке, Малоорловка, Жданівка, Дебальцеве, шахти 60 річчя Великої Жовтневої Революції.

Про це інформує Українська правда з посиланням на повідомлення прес-центру АТО.

"12 вересня о 19:30 чисельною групою бойовиків за підтримки шести танків, розпочався штурм аеродрому Донецьк. Ворожий напад був героїчно відбитий воїнами, які обороняють цей важливий об’єкт. Зазнавши невдачі, терористи о 20.50 розпочали інтенсивний артилерійський обстріл позицій оборонців аеродрому. Після чого аеродром Донецьк обстріляля ще раз зранку 13 вересня о 5 годині з застосуванням гранатометів", - зазначили в АТО.

Окрім того, згідно з повідомленням групи "Інформаційний спротив", у зоні конфлікту на Донбасі відзначається різке збільшення кількості обстрілів з боку російсько-терористичних військ, які продовжують грубо порушувати режим припинення вогню.

"Минулої доби зафіксували близько 40 обстрілів з боку російських військ і бойовиків. Українські війська строго дотримуються режиму припинення вогню", - зазначено у повідомленні.

Крім позицій українських військ, терористи обстрілюють цивільні об'єкти, включаючи будинки мирних жителів.

При цьому бойовики повідомляють місцевому населенню про те, що обстріли здійснюють українські силовики. Подібні випадки зафіксовані в населених пунктах і Донецькій, і Луганській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus