USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

ТНМК везе до Луцька різдвяну програму «Новий вертеп»

18 Листопада 2023 07:45
У рамках зимового туру Україною ТНМК виступить у Луцьку із різдвяною програмою «Новий вертеп». Концерт відбудеться 5 грудня в РЦ «Промінь» о 19 годині.

Шість років тому Танок на майдані Конґо (ТНМК) вперше представив свою спеціальну різдвяну програму «Теплий акустичний вертеп» – хіти гурту перемежалися з авторськими скетчами, а всі учасники ставали персонажами класичного українського вертепу.

З роками це шоу змінювалося, набувало нових пісень й сенсів, проїхалося кількома турами Україною та Європою і, зрештою, в лютому цього року фінішувало у Гданську. Саме тоді гурт вирішив поставити крапку (з комою) й дати старт новому вертепу.

У 2023 році, під час повномасштабної війни, гурт ТНМК знову хоче порадувати людей, особливо постраждалих від війни українців, подарувавши різдвяне диво та справжній вертеп.

Учасники гурту знову перетворяться на персонажів вертепу і цього разу ролі розподілилися так:

Фагот – Чорт

Фоззі – Шинкар

Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар

Антон Батурин (DJ) – Цар

Віктор Корженко (барабани) – Цар

Костянтин Жуйков (бас) – Ірод

Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол

Євген Гусак (перкусія) – Смерть.

Ідея програми належить Олегу Фаготу Михайлюті, який блискавично вживається з роль чорта. Усі вірші та лібрето до вистави написав Олександр Фоззі Сидоренко.

Олександр Фоззі Сидоренко: «Ми зрозуміли, що контекст першого вертепу вже мало стикується з сучасністю – час лишити жарти про ринок землі або ковід й вийти з новим вертепом, в якому ми будемо гуртуватися навколо української традиції посеред найбільшого в новітній історії виклику нашому існуванню. І ми будемо святкувати під сиренами, гріючись та зустрічаючи Різдво.»

Квитки на концерт можна придбати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus