USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Томенко прилетів з Криму і таки відкрив засідання ВР

4 Вересня 2009 10:57

Позачергове засідання Верховної Ради України о 10.22 відкрив віце-спікер парламенту Микола Томенко. Про це інформують «Волинські Новини»
Як передає кореспондент УНІАН, у сесійній залі зареєструвався 241 народний депутат. Депутати від фракції Партії регіонів о 10.15 залишили сесійну залу.
Відкриваючи засідання, М.Томенко нагадав, що воно було скликане за ініціативи 152-х депутатів від БЮТ.
Наразі у ВР розпочався розгляд питань порядку денного.
Як повідомляв УНІАН, планується, що позачергове засідання парламенту буде присвячене виключно розгляду законопроектів стосовно місцевого самоврядування.
Як повідомив сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив член фракції Партії регіонів Владислав Лук\'янов, Партія регіонів не блокувала роботу ВР, оскільки позачергове засідання було нікому відкрити. За його словами. голова ВР Володимир Литвин знаходиться у відрядженні в Кіровоградській області, перший віце-спікер Олександр Лавринович захворів, а віце-спікер Микола Томенко тільки о 10.20 повернеться з Криму.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Messerschmitt_Bf_109 Показати IP 4 Вересня 2009 14:43
От про те, що він його відкрив ви написали о 10-57. А про те що через годину засідання вже було закрито? Інформагенції дали цю новину приблизно об 11-45. Де ваша оперативність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus