USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Топ-10 змін вищої освіти в Україні. ІНФОГРАФІКА

10 Вересня 2014 13:33
Нові правила вищої освіти почали діяти в Україні. Нова редакція Закону "Про вищу освіту" набула чинності 6 вересня, через місяць після опублікування. Деякі положення документа набудуть чинності пізніше основної його частини. Про це інформує Укрінформ.

Як відомо, закон про вищу освіту ухвалив парламент ще 1 липня. За відповідне рішення проголосувало 276 народних депутатів.

Cпроби ухвалити цей документ тривали п'ять років. А до його тексту надійшло близько 1000 пропозицій від громадськості.

Прийняття закону позитивно оцінюють представники влади, студентства та громадськості, адже він допоможе Україні у входженні до Європейського освітнього простору.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Закон Показати IP 10 Вересня 2014 14:15
В\Якщо вже даєте інфу - то читайте уважно Закон.Не має ніякого молодшошо спеціаліста, є - молодший бакалавр! Люди читайте краще самі Закон, а не вірте переповідачам.
закону Показати IP 10 Вересня 2014 22:48
Якщо вже геть повністю читати закон до кінця, то залишаються і молодший бакалавр і молодший спеціаліст. Тільки молодший бакалавр входитиме в систему вищої освіти і регулюватиметься згаданим законом, а молодший спеціаліст входитиме в систему професійно-технічної освіти і регулюватиметься законом, який тільки планується розробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus