USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ТОП-10 фільмів, від яких плачуть чоловіки

2 Серпня 2010 13:51
Рейтинг 20 фільмів, які змушують чоловіків плакати, склав BBC News Magazine - на першому місці «Володар кілець».
Про це 2серпня повідомила Gazeta.ua.
Видання зібрало відгуки телеглядачів про кінокартини, які викликали у них сильні емоції.


1. «Володар кілець - Повернення короля». Енді Бішоп із Кента написав, що плаче кожного разу під час фінальної сцени прощання героїв.
2. «Втеча з Шоушенка» вражає Кріса Меттлі з Лінкольна - йому хочеться випробувати в житті таку ж вірну дружбу, як показана на телеекрані.
3. «Вгору» - при перегляді цього мультфільму, написав Стів, плакали всі його родичі, крім тестя, «тому що він робот».
4. «Політ над гніздом зозулі» дуже засмучує своїм трагічним кінцем.
5. «Марлі та я», зазначив Кріс Хеннессі з Манчестера, викликає сльози на його очах лише при одній думці про цей фільм, який розповідає про долю собаки. Можливо тому, що сам він - собаківник.
6. При перегляді фільму «Чемпіон» заблищали очі у всього залу глядачів, хоча наповнений він був молодими солдатами, яким, здавалося, все дарма, згадує Кіф Ейсторп. Він зараз живе у столиці Шрі-Ланки Коломбо.
7. Фільм «Записна книжка» Ніколаса Спаркса змусив розридатися в голос якогось Боба. Все б нічого, але сталося це з ним у заповненому пасажирами салоні літака, і ніхто, крім нього, в той момент фільму не бачив.
8. На цей рядок за високу вразливість потрапив фільм «Бейб».
9. «Поле його мрії» - фільм, який читачі готові дивитися знову і знову в нових форматах. Один з них зізнався, що ніколи не плакав в кінці - до тих пір, поки у нього не народилася дочка.
10. «Вогняні колісниці» читачка Лорін Макконнелл із Таунтона пише, що бачила свого батька в сльозах лише двічі: одним із випадків був перегляд фільму.
У список найбільш слізних фільмів увійшли також «Залізничні діти», фінський документальний фільм про сауни «Пар життя», мультфільм 1941 року «Ніч перед Різдвом» про Тома і Джеррі, «Гнів», «Мері Поппінс», «Життя прекрасне», «Міст у Терабітію», «Зелена миля», «Моє собаче життя» і «Щиро, божевільно, сильно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бред!!! Показати IP 13 Серпня 2010 17:06
Бред
Сергій Показати IP 29 Жовтня 2014 10:55
Я ще додав би серіал Мерлін, остання серія викликала у мене сльози, коли король Артур помирає і Мерлін невзмозі нічого подіяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus