USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Топ-5 кращих голів «Волині»

5 Червня 2014 15:06
Попри невдачі, які спіткали ФК «Волинь» у сезоні 2013-2014 років, є на рахунку команди і кращі голи. Про маленькі перемоги луцької збірної йдеться на сайті футбольного клубу.

25 голів забили у минулому чемпіонаті гравці луцької «Волині». Щоправда, у турнірній таблиці міг бути й показник у 26 голів, адже взяття воріт від Бабатунде у ворота київського «Арсеналу» довелося відмінусувати після виключення «канонірів» з чемпіонату.

Всього у воротах суперників «Волині» розписалося 13 гравців. Найкращим бомбардиром команди став румун Ерік Бікфалві, на рахунку якого 4 голи, ще чотири виконавці - Редван Мемешев, Тяго Шумахер, Дмитро Козьбан та Алессандро Селін забили по три голи.

Гра і результат команди бажали б бути кращими, але гарних голів «Волинь» забила вдосталь.

Вони на рахунку Ярослава Кінаша (Динамо - Волинь), Тяго Шумахера (Ворскла - Волинь), Алессандро Селіна (Дніпро - Волинь), Дмитра Нємчанінова (Волинь - Динамо) та Еріка Бікфалві (Волинь – Таврія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus