USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.85
  • PLN 9.70 9.86

ТОП-5 виробників кондиціонерів у 2021 році*

14 Липня 2021 16:31
Кондиціонери в Україні представлені безліччю брендів. Виробники працюють з різними ціновими сегментами, розробляють і впроваджують унікальні технології або використовують типові ринкові напрацювання. Щоб не губитися в асортименті кондиціонерiв, який постійно зростає, ми зібрали в добірку найнадійніші бренди.

Daikin

Велика японська компанія, яка займає частину ринку кліматичної техніки понад 40 років. Корпорація самостійно опрацьовує виробничі технології. Кондиціонери тестують перед відправкою на продаж. Бренд контролює офіційні сервісні центри, які займаються обслуговуванням техніки за межами Японії. Заводи розташовані в Таїланді, Японії і Бельгії. В українські магазини часто потрапляють моделі бельгійського виробництва. Офіційна гарантія на обладнання діє 3 роки.

Mitsubishi

Ще одна японська корпорація, яка займає в Азії друге місце за продажами напівпромислової кліматичної техніки. Бренд регулярно розробляє і патентує унікальні технології. Наприклад, антиоксидантний фільтр, який крім очищення і знезараження повітря уповільнює старіння шкіри. Виробництво налагоджене у Великобританії, Японії і в Таїланді. Компанія орієнтована на інверторні моделі. У бренду можна купити кондиціонер середнього або преміум сегменту. Як і у випадку з Daikin, гарантійний період діє протягом трьох років.
Haier

Великий китайський концерн. Haier – перший виробник з Китаю, якому вдалося вийти і закріпитися на світовому ринку. В Україні пристрої популярні через лояльну цінову політику. У магазинах легко знайти потужний, функціональний кондиціонер Haier за 8-10 тис. грн. Бренд випускає побутові та напівпромислові пристрої. У стандартній комплектації оснащуються пультом дистанційного керування, але опціонально будь-яку модель можна доповнити Wi-Fi модулем. Відрізняються продуманою фільтраційною системою. Можуть оснащуватися вугільними, антибактеріальними і антиалергенними фільтрами, а також ультрафіолетовими лампами і генераторами аквананочастинок. Гарантія видається на 3 роки.

Toshiba

Японська корпорація, яка випускає надійну побутову техніку. Виробництво кліматичного обладнання – основний напрямок роботи компанії. Інженери Toshiba розробили першу спліт-систему – настінний кондиціонер з внутрішнім і зовнішнім блоком. Гарантійний період – 3 роки. Моделі відрізняються широким функціоналом і продуманим дизайном. У бренду можна знайти оригінальні пристрої, які впишуться в концепцію дизайнерського ремонту.
LG

Південнокорейська компанія, що активно працює в ніші побутової техніки. На ринку кліматичного обладнання LG вважають молодим гравцем, але від цього не менш професійним. Гарантія на пристрої діє протягом 3 років, бренд також надає додаткову 5-річну гарантію на інверторні компресори. При збереженні відмінної якості збірки і функціональності випускає бюджетні моделі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus