USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ТОП-5 крадіжок тижня: від ковбаси – до овечок

19 Грудня 2009 17:01
Минулого тижня беззаперечними лідерами стали крадіжки із незамкнених осель, сараїв та гаражів. Побільшало викрадень коштовностей через вийняті склопакети та розбиті віконні шибки. Однак найоригінальнішими цього тижня є злодії із симптомами клептоманії – цупили що-небудь, аби було.
 
1. Через плюшевих зайчиків ледь не забули про магнітолу
 
У п’ятницю близько 10-ї години вечора в Луцьку невідомі пограбували припарковану іномарку «Мітсубісі». Злодії помітили в салоні м’які іграшки – слоника, двох зайчиків і хрюшку. Поряд лежала сумка з ковбасою. Романтики так захопилися іграшками і смакотою, що забули про дорогу автомагнітолу. Щоправда, потім таки повернулися і вирвали радіо з панелі.
 
2. Ратнівські аргонавти замість «золотого руна» викрали бідолашних овечок
У ніч на понеділок невідомі чоловіки забрели на віддалений хутір Дуби, що поблизу села Височне Ратнівського району. Злодії зірвали навісний замок, залізли в хлів і вивели звідти чотири вівці. Куди їх поділи – досі невідомо. Вкрали бідолашних овечок, бо на лісовому хуторі більше нічим не поживешся.
 
3. Ну, чого, питається, їй там висіти?
 
Напевно, таким запитанням задався невідомий злодій, коли помітив на вулиці Привокзальній у Луцьку водостічну трубу. Вночі на вівторок він заліз на фасад фірми і, недовго думаючи, обірвав дві водостічні труби.
 
4. Спочатку автостопом у місто, потім – гоп-стоп у сутінках
 
Міліціонери Володимира-Волинського затримали грабіжників, які п’ятничного вечора пограбували двох жінок. Першу вранці, другу – надвечір після «прийнятого».
 
Спочатку 20-річний та 18-ріний мешканці села Островок об 11-й ранку видерли з рук жінки невелику сумочку. Там були гроші, яких вистачило для обмивки вдалої справи. Пішли далі гоп-стопити. Вже пів на десяту знову таки вирвали сумку в жінки. А згодом каялися в наручниках у райвідділі міліції.
 
5. Кожному злодію на Миколая – по велосипеду
 
Двом мешканцям Ковеля, напевно, набридло ходити пішки. Тому напередодні дня святого Миколая 51-річний та 47-річний Миколи підшукали собі в подарунок до свята два велосипеди. Щоправда, не в магазині, а в хліві місцевого городянина. Вночі залізли туди і викрали ровери. Нині відзначають свято в камері ізолятора.
 
ТОП-5 складена за матеріалами прес-служби обласного управління МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 17:13
пора вимагати від влади легалізувати носіння вогнепальної зброї для захисту. тоді і криміналітет зменшився б
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 19:49
До OrestN: навіщо пропагувати насилля серед людей. адже отримавши зброю її новоспечений власник обов'язково захоче випробувати у дії (особливо це стосується молодих людей, у яких агресії й без того хоч відбавляй)
seal Показати IP 20 Грудня 2009 22:53
До Тані та Юки. А ви знаєте, на мою думку, OrestN де в чому має рацію. Тільки я схиляюсь більше до варіанту не вогнепальної нарізної зброї, а до травматичної (тобто з гумовими кулями). Цікаві роздуми на цю тему http://h.ua/story/197555/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus