USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Топ дивних різдвяних традицій з різних країн

7 Січня 2018 09:29
Кожна країна має свої традиції щодо зустрічі Різдва – подекуди вони бувають дуже дивними.

Про це пише «Единственная».

До церкви на роликах!

Навіть не особливо віруючі люди хоча б раз на рік можуть зайти до церкви, щоб подарувати собі святковий настрій, – на Різдво. Однак тільки в Венесуелі є дивна традиція їхати до церкви на роликах. Для масового забігу на роликах влади навіть перекривають в містах автомобільний рух.

За курячими крильцями!

В Японії не дуже прийнято відзначати Різдво – християн там мало. Однак в 1970-их роках KFC провела для японців дуже ефективну рекламну кампанію, за підсумком якої в країні з’явилася традиція масово ходити на Різдво за відром курячих крилець в найближче відділення відомої фастфуд-мережі.

Прикрасити будинок дивною фігуркою!

Зазвичай для різдвяного вертепу використовують фігурки ангелів, пастухів і, звичайно, немовляти Ісуса. Однак в Каталонії прийнято ще ставити в куточку маленьку фігурку людини, яка справляє нужду. Каталонці вірять, що така фігурка приносить щастя.

Зігрітися монітором!

У жителів Нью-Йорка мало варіантів, щоб влаштувати в своїх багатоквартирних будинках справжній різдвяний затишок. Тому люди роблять, що можуть: наприклад, з 1966 року в Нью-Йорку завелася традиція замінювати справжній камін на відео з каміном на моніторі телевізора.

Замінити ялинку фруктами!

В Індії місцеві християни замінюють справжні ялинки фруктовими. Найчастіше різдвяні деревця роблять з бананів та манго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus