USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ТОП цитат Ігоря Палиці у 2016

5 Січня 2017 21:41
Народний депутат України 6-го та 7-го скликань, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця у 2014 році очолив Одеську ОДА, а в 2015 став головою Волинської обласної ради, якою успішно керував упродовж 2016 року (ну і продовжує керувати, звісно).

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРОЩАЮЧИСЬ З 2016: ТОП ЦИТАТ МИНУЛОГО РОКУ

Видання "Конкурент" підготувало гонзо-рейтинг (гонзо – вільний від стандартів) цитат Ігоря Петровича.

***

Як виявилося, Ігор Палиця абсолютно толерантно ставиться до білорусів, незважаючи на те, що вони можуть трохи привласнити української землі.

"В МЕНЕ ДО БІЛОРУСІ НЕМА ЖОДНИХ ЕМОЦІЙ, ВОНИ БОРЮТЬСЯ ЗА СВОЄ, А ЯКЩО ВИЙДЕ ВІДХОПИТИ ШМАТОЧОК ЧУЖОГО – ТЕЖ ДОБРЕ"

***

Головне, щоб була повага. Так, Володимире Петровичу? (Володимир Гунчик, – "К").

"НЕМА ПОВАГИ ДО ОБЛРАДИ, НЕ БУДЕ І ДО АДМІНІСТРАЦІЇ"

***

Ігор Палиця у 2016 році вирішив навести порядок з нелегальним видобутком бурштину. Він ініціював створення КП "Волиньприродресурс", яке візьме під контроль корисні копалини області, і навіть намагався владнати питання з високопосадовцями у Києві. Але йти на допит він не планує.

"Я БУВ У КИЄВІ, ГОВОРИВ З ПОСАДОВЦЯМИ, ДУМАЄТЕ, ХТОСЬ СПИТАВ, ЯКОЇ ДОПОМОГИ МИ ПОТРЕБУЄМО? НІ. НАВІТЬ ОЗВУЧУВАТИ НЕ БУДУ, ЩО МЕНІ ТАМ СКАЗАЛИ, БО ДОВЕДЕТЬСЯ ЙТИ НА ДОПИТ"

***

Загалом ситуацію з бурштином потрібно владнати. Або ж Палиця піде, а всім, хто залишиться, буде соромно.

"МИ ПІДЕМО, А ВАМ ПОТІМ БУДЕ СОРОМНО, БО НЕ МАТИМЕТЕ ЖОДНОЇ КОПІЙКИ У БЮДЖЕТІ. ПОКИ МИ НЕ ОБ'ЄДНАЄМОСЯ, НІЧОГО ДОБРОГО В ЦІЙ ОБЛАСТІ НЕ БУДЕ, ЛЮДИ НАС ВИНЕСУТЬ, НІКОМУ ПОЩАДИ НЕ БУДЕ"

***

Про безпеку голови обласної ради не турбуйтеся – там порядок.

"МЕНІ ОБМЕЖЕННЯ ДОСТУПУ В ОБЛАСНУ РАДУ НЕ ПОТРІБНЕ. МЕНІ ЯКАСЬ ОХОРОНА, ЯКА ПЕРЕВІРЯЄ, НЕ ПОТРІБНА. Я САМ СПРАВЛЯЮСЯ З ОХОРОНОЮ СЕБЕ, У МЕНЕ Є КОМУ ЦИМ ЗАЙМАТИСЯ"

***

А от про безпеку журналістів голова думає і хоче, щоб вони за це теж переживали.

"ВИ, ЖУРНАЛІСТИ, НЕ ХОЧЕТЕ, ЩОБ БУВ ПОРЯДОК. Я ГОТОВИЙ ЗРОБИТИ ТАК, ЯК ВИ ВВАЖАЄТЕ ЗА ПОТРІБНЕ. ОТ У ВАС Є АКРЕДИТАЦІЯ, ВИ ЗАХОДИТЕ НА ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ЧИ ОБЛАСНОЇ РАДИ. А ВИ САМІ НЕ ПЕРЕЖИВАЄТЕ, ЩО ХТОСЬ ПРИНЕСЕ ЩОСЬ, ЗАЛИШИТЬ, ВИЙДЕ, А ВОНО ПОТІМ ЗІРВЕТЬСЯ?. ВИ ЗА ЦЕ НЕ ПЕРЕЖИВАЄТЕ, КОЛИ ТАМ ПЕРЕБУВАЄТЕ? НЕ ВСЕ Ж ПІАР! Є ЯКІСЬ ЛОГІЧНІ РЕЧІ, ЯКІ ТРЕБА ВТІЛЮВАТИ В ЖИТТЯ. ПОРЯДОК – ЦЕ ЛОГІЧНА РІЧ. ЯКИЙ ВІН МАЄ БУТИ – ТРЕБА ОБГОВОРЮВАТИ"

Довідка:

Гонзо-журналістика – напрямок у журналістиці, що полягає у суб'єктивному, агресивному стилі оповіді з використанням ненормативної лексики, сарказму, перебільшення. Ведеться від першої особи. Репортер виступає учасником подій і описує власні відчуття та емоції, дає оцінки тому, що відбувається.(Вікіпедія)

Руслан ПИЛИПЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus