USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торгаші з центрального парку Луцька зникнуть восени?

5 Серпня 2008 13:26
Термін дії угод оренди земельних ділянок із підприємцями у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки спливають восени цього року. Водночас мерія не має наміру продовжити дію договорів, - розповів 5 серпня під час прес-конференції міський голова Богдан Шиба. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, відповідні договори із підприємцями підписало колективне підприємство «Парк культури і відпочинку імені Лесі Українки». Водночас відповідно до липневого рішення сесії Луцької міськради, територію парку передано на баланс «Зеленому господарству». Тобто колективне підприємство не зможе продовжити оренду, а «Зеленгосп» не має на це повноважень.
«За місяць-другий буде виготовлено державний акт на постійне користування землею», - додав міський голова.
Богдан Шиба зазначив, що така ж доля чекає і на літні кафе біля фонтанів при вході до парку. Адже восени у них спливають договори оренди, а пролонгувати угоди міська влада наміру не має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus