USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торік у Луцьку на виробництві загинуло 7 чоловік

27 Січня 2009 12:49
Деякі підприємства Луцька відмовляються допускати на власну територію інспекторів, які перевіряють дотримання безпеки праці. Про це під час наради у Народному домі «Просвіта» 27 січня розповів заступник міського голови Владислав Стемковський, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Стемковського, за такі дії передбачена адміністративна відповідальність. Якщо ж інспектора не допустять вдруге – тоді вже відповідальність настане кримінальна. Серед підприємств, які відмовилися допустити інспектора для перевірки дотримання правил техніки безпеки, Владислав Стемковський назвав «Волинькнигу» та «СКФ-Україна».
Власне, у 2008 році в Луцьку на виробництві загинуло сім чоловік, а травмовано – майже дев’яносто людей. Окрім того, ще двоє лучан втратили життя у полум’ї через пожежі. За даними Держгірпромнагляду, 2008-го найбільше лучан травмувалося у соціально-побутовій галузі - 27, на будівництві- 23 і в танспорті - 16.
Довідково:
Торік за допомогою до травмпункту звернулися понад 13,8 тисячі чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus