USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп дозволив розсекретити документи про скандал з РФ

7 Жовтня 2020 11:08
Президент США Дональд Трамп дозволив розсекретити всі без виключення документи, які стосуються скандалу з Російською Федерацією, а також скандалу зі зламом пошти його конкурентки на президентських виборах у 2016 році Гілларі Клінтон.

Про це він написав у Twitter, передає УНН.

«Я дозволив повне розсекречення всіх без винятку документів, які стосуються найбільшого політичного злочину в американській історії – пов’язаного з Росією обманом. Це стосується і скандалу з електронними повідомленнями Гілларі Клінтон», – написав Трамп.

Додамо, у США спеціальний прокурор Роберт Мюллер у своєму розслідуванні щодо втручання Росії 2019 року дійшов висновку, що Росія втручалася у вибори, проте це розслідування не призвело до обвинувачення кого-небудь з помічників Трампа у співпраці з Кремлем.

Нагадаємо, колишній юрист ФБР 19 серпня визнав себе винним у тому, що вніс зміни до документа, який використовувався для стеження в межах розслідування співпраці Росії з виборчої кампанією Дональда Трампа в 2016 році.
I have fully authorized the total Declassification of any & all documents pertaining to the single greatest political CRIME in American History, the Russia Hoax. Likewise, the Hillary Clinton Email Scandal. No redactions! https://t.co/GgnHh9GOiq— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus