USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп і Путін можуть зустрітися в Гельсінкі, – ЗМІ

27 Червня 2018 11:42
Зустріч президента Росії Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа, швидше за все, відбудеться в Гельсінкі.

Про це з посиланням на власні джерела пише Reuters.

За словами високопоставленого чиновника, який говорив на умовах анонімності, Гельсінкі є найкращим вибором, а остаточне рішення залежить від результатів переговорів, які радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон веде з росіянами.

Потенційним місцем саміту за участю двох президентів розглядалася також столиця Австрії, Відень. Однак від цієї ідеї згодом відмовилися.

Президент Фінляндії відповів на питання про можливий саміт в Гельсінкі, що "Фінляндія завжди готова запропонувати свої послуги, якщо така пропозиція надійде".

Як очікується, зустріч Трампа і Путіна, ймовірно, відбудеться після саміту НАТО в Брюсселі, запланованого на 11-12 липня, де буде присутній президент США. Крім того, глава Білого дому відвідає Лондон для переговорів з прем'єр-міністром Великобританії.

Нещодавно президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би «порозумітися» з Росією. Таку заяву він оприлюднив під час зустрічі зі своїми політичними прихильниками в штаті Міннесота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 27 Червня 2018 13:26
Відчуваю, здадуть нас як мускулатуру... :/
Степан (Крымчанин) до Читач Показати IP 27 Червня 2018 13:39
Вже. І дуже давно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus