USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп хоче стати першим американським царем. Думка

2 Січня 2018 10:34
Спираючись на думки кількох наближених і ставлячись до міністрів, як до прислуги, Дональд Трамп, навіть при всій видимій конфронтації з Росією і введенні нових санкцій, все ж веде царську політику, маючи намір стати першим американським царем.

Таку думку висловив в ефірі CNN фахівець з Росії Саймон Себаг Монтефиоре. За його словами, Трамп з таємним захопленням ставиться до Володимира Путіна, який і сам керує країною в дусі династії Романових, передає сайт "Сегодня".

«Це цікавий феномен, думаю, з психологічного і політичного боку. З точки зору політики, Дональд Трамп хоче бути першим американським царем, він хоче бути американським Романовим. Трамп править за допомогою указів, спирається на дуже невелике коло людей, він відноситься до міністрів, як до особистої прислуги, він призначає членів сім'ї на владні посади, адже вони єдині, кому він насправді довіряє. Так що в цьому плані він дійсно перший американський цар. На щастя, у нас є система стримувань і противаг, щоб їм перешкодити», - зазначив Монтефиоре.

З іншого боку, на думку експерта, має бути психологічний підтекст.

«У Володимирі Путіні він бачить людину, яка може керувати насильством, яка за помахом руки може наказати почати інтервенцію в інші країни. І, мені здається, це в деякому роді хлоп'яче захоплення образом боса гангстерів, поважного хрещеного батька. Мені здається, це випливає з психології самого Трампа», - підсумував експерт.

Тим часом рейтинг Трампа продовжує стрімко падати. Не менш 52% громадян США вважають, що ситуація в країні погіршилася з часу приходу до влади президента Дональда Трампа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus