USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Трамп підготував кілька указів про обмеження в'їзду для біженців

25 Січня 2017 16:31
Президент США Дональд Трамп підготував кілька указів, які серйозно обмежать в'їзд в країну для вихідців з Близького Сходу.

Про це з посиланням на анонімне джерело повідомляє Українська правда з посиланням Reuters.

"Укази Трампа серйозно обмежать можливості для в'їзду до Сполучених Штатів біженцям, а також цілій низці осіб з діючими американськими візами з Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що президент планує підписати їх вже в середу.

Як відомо, нещодавно Трамп розкритикував Ангелу Меркель за її міграційну політику і пов'язав прибуття великої кількості біженців в Німеччину в 2015 році з терактом в Берліні 19 грудня 2016.

Під час виборчої кампанії Трамп також виступав за обмеження міграції в США з сусідньої Мексики, пообіцявши побудувати стіну на кордоні з сусідньою країною і змусити Мехіко її оплатити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sieger Показати IP 25 Січня 2017 16:50
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus