USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трамп призначив главою розвідки США друга України

6 Січня 2017 09:48
Обраний президент США Дональд Трамп вибрав колишнього сенатора від штату Індіана Деніела Коутса на пост директора Національної розвідки. Коутс більше 10 років був сенатором, повідомляє видання «Рупор».

Під час анексії Криму Коутс одним з перших підняв питання санкцій для московських агресорів і закликав захистити суверенітет України від зазіхань окупантів Путіна. Також новий директор американської розвідки відомий своєю послідовною і стабільною критикою російської агресії і підтримкою України.

У березні 2014 року під час захоплення українського Криму російської гібридної армією сенатор республіканець Деніел Коутс вніс поправку в законопроект щодо підтримки цілісності і суверенітету України. Його поправка вводила мораторій на співпрацю американських структур з «Рособоронекспортом».

«Ці конкретні економічні санкції завдадуть шкоди інтересам Росії без істотного збитку американській економіці», - говорив тоді американський сенатор. Також він обіцяв поставити російську економіку на коліна і змусити московських агресорів поважати незалежність України.

Деніел Коутс також відомий пропозицією виключити РФ із списку учасників чемпіонату світу з футболу в Бразилії через агресивну політику Путіна в Україні. Крім того, одного разу сенатор звинуватив росіян у тому, що ті внесли плутанину в його робочий графік.

Як повідомлялося раніше, Трамп обрав головою Пентагону критика дій Росії в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Sieger Показати IP 6 Січня 2017 10:36
Так смішно, коли в Україні кажуть про американських політиків "друг" чи "ворог". Політики однакові у всьому світі - кожен сам за себе і думає за свою дупу. Так що не радійте, циркова вистава під назвою "Бойові будні світової політики" триває. "То ли ещё будет, ой-ой-ой". ;)
Андрій Показати IP 6 Січня 2017 12:31
Дурні думками багатіють.
Юзік Показати IP 6 Січня 2017 18:14
Дик сам Трамп друг України - він у ліжко тягав якусь мисс Україна, мисс Всесвіт ...
тетя Соня Показати IP 6 Січня 2017 22:53
Это вы намекаете на Александру Николаенко? Так он ее замуж выдал за миллионера, так что Украине и не должен больше ничего...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus