USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЗМІ: Трамп вирішив залишити війська в Сирії

6 Березня 2019 11:40
Президент США Дональд Трамп написав в листі Конгресу, що тепер «на 100% згоден» зберегти військову присутність в Сирії.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на NBC news.

«Через два місяці після оголошення про те, що всі війська США залишають Сирію, президент Дональд Трамп написав членам Конгресу, тепер він на 100% згоден зі збереженням військової присутності в Сирії», – йдеться в повідомленні.

Як зазначає видання, 22 лютого двопартійна група сенаторів і членів Палати представників написала Трампу лист, аплодуючи його рішенню зберегти невелику групу армії США в Сирії.

«Ми підтримуємо невеликі американські стабілізуючі сили в Сирії», – написала група, додаючи, що сила, «яка включає в себе невеликий контингент американських військ і сухопутних військ від наших європейських союзників, необхідна для забезпечення стабільності та запобігання поверненню ІД».

У копії листа, яку отримала NBC, президент виділив пункт про мету США в Сирії, в якому говорилося: «Як і ви, ми прагнемо до того, щоб всі досягнення в Сирії не були втрачені, щоб ІДІЛ ніколи не повернулася, що Іран не заохочується, і ми консолідуємо наші досягнення і забезпечуємо кращий результат в Женеві в американських інтересах».

«Я згоден на 100%. Робота проводиться», – йдеться в листі за підписом Трампа.

Нагадаємо, Трамп наказав почати виведення військ США з Сирії 19 грудня минулого року. 14 січня він оголосив про початок виведення військ з Сирії.

У лютому стало відомо, що в Сирії залишаться 200 американських військових, а пізніше ця цифра зросла до 400.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus