USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Трамп вийшов з лікарні, повернувся в Білий дім і закликав не боятися COVID-19

6 Жовтня 2020 08:44
Президента США Дональда Трампа, який захворів на коронавірус, вже виписали з лікарні. Вертоліт відвіз президента в Білий дім, де той записав відеозвернення до американців з закликом не боятися інфекції.

Трамп покинув Національний військово-медичний центр Уолтера Ріда в супроводі охорони, повідомляє 24 канал з посиланням на Bloomberg.

Американський президент, виходячи з лікарні, одягнув захисну маску, хоча раніше ніколи публічно їх не носив. Він не став спілкуватися з журналістами, а одразу ж сів у вертоліт.

Також від розмов з представниками преси Трамп відмовився й після прибуття до Білого дому. Він лише запевнив, що справді почувається дуже добре.

Спілкуватися з американцями президент вирішив у вже звичний для себе спосіб – за допомогою акаунту у твіттері. Він записав відеозвернення щодо коронавірусу.

«Не бійтеся його. Ми переможемо його. У нас найкраще медичне обладнання, найкращі ліки, все це було розроблено недавно. Не давайте йому розпоряджатися вашим життям», – заявив Дональд Трамп.

Він підкреслив, що Сполучені Штати й надалі відновлюватимуть роботу підприємств, бо, мовляв, американці мають бути рішучими, а він показав свій власний приклад.
Що цікаво, Дональд Трамп вже повернувся до своєї роботи. Першим ділом він підписав дозволи для компаній, які обслуговують нафтопроводи на кордонах з Канадою і Мексикою.

Що відомо про коронавірус у Трампа

Спершу коронавірус виявили у помічниці президента Хоуп Гікс. Напередодні вона супроводжувала Трампа на дебатах у Клівленді. Тому американський президент та перша леді одразу здали тест на COVID-19. Зранку 2 жовтня Трамп повідомив, що результат тесту позитивний. Глава США підкреслив, що вони з дружиною починають карантин та пройдуть крізь це разом.

Перед своєю госпіталізацією глава Білого дому навіть записав відеозвернення. У ньому він подякував своїм прихильникам за підтримку, сказав, що почувається добре, але в госпіталі мають пересвідчитися, що все справді гаразд. Також він додав, що перша леді теж почуває себе на відмінно.

Лікарі Білого дому, коментуючи процес лікування президента США, раніше заявили, що вкололи Трампові коктейль антитіл задля запобігання ускладненням.

Однак у Трампа повідомляли, що, попри госпіталізацію, він працюватиме зі спеціально обладнаного президентського офісу в лікарні.

Додамо, що Трамп досить зневажливо ставився до карантинних обмежень через коронавірус. Він відмовлявся носити маску у громадських місцях. Мовляв, не хоче, аби таким його бачили преса і люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2020 20:19
в псіхушку його

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus