USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп визначився з главою своєї адміністрації

14 Листопада 2016 10:10
Дональд Трамп оголосив, що главою його адміністрації стане нинішній керівник національного комітету Республіканської партії Райнс Прібус.

Головним радником Трампа на посаді президента стане політтехнолог Стівен Беннон, який очолював його передвиборний штаб.

У своїй заяві Трамп назвав Прібуса і Беннона висококваліфікованими лідерами, які прекрасно працювали разом під час передвиборної кампанії.

Як зазначає кореспондент Бі-бі-сі, 44-річний Прібус під час передвиборної гонки діяв як сполучна ланка між штабом Трампа і керівництвом Республіканської партії.

Під час виборів в США, які відбулися 8 листопада, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп здобув перемогу над своєю конкуренткою з Демократичної партії Хілларі Клінтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ЯТЬ ПРИЧИН, ЧОМУ ТРАМП ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ

За два місяці до інавгурації Трамп повинен сформувати свою адміністрацію. Як зазначає "Голос Америки", в числі розглянутих кандидатур - люди, які виступали прихильниками Трампа під час передвиборної кампанії.

Наприклад, сенатор з Алабами Джефф Сешнс може стати міністром оборони, а екс-мер Нью-Йорка Руді Джуліані - генеральним прокурором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus