USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трамп запросив Зеленського до Вашингтона

1 Червня 2019 13:03
В Адміністрації президента підтвердили, що президент США Дональд Трамп запросив президента України Володимира Зеленського здійснити офіційний візит до Вашингтона.

Про це йдеться в повідомленні АП у Facebook.

«Президент України Володимир Зеленський вдячний Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона», – йдеться у ньому.

Також повідомляється, що Зеленський підкреслив, що проект закону «Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету та територіальної цілісності», який був презентований у Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн.

Раніше у матеріалі видання «Дзеркало тижня» «Квартал «чорних лебедів» повідомлялося, що нібито Трамп запросив Зеленського здійснити візит до США. Там зазначалося зокрема, що Зеленський отримав запрошення 30 травня.

«В результаті зусиль Волкера, Перрі, Чалого і Тейлора вікно можливостей для зустрічі Володимира Зеленського з Дональдом Трампом не закрилося: Володимир Зеленський вчора (стаття DT датована 31 травня – ред.) отримав запрошення від Дональда Трампа відвідати Вашингтон з офіційним візитом» – йдеться у статті.

Також в матеріалі йшлося, що зустріч відбудеться, ймовірно, в серпні-вересні, вже після зустрічі Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним. Під час неї обидві сторони обговорять військовий конфлікт в Донбасі і можливість його врегулювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Червня 2019 14:08
Сейчас активно обсуждается вопрос, насколько серьезными являются шансы на привлечение Порошенко к уголовной ответственности. Что является конечной целью шоу-преследования бывшего президента: реальный тюремный срок, изгнание заграницу или банальная мыльная опера без конца и края? Для команды Зе, к сожалению, пока что важнейшим из искусств является, как известно, кино, поэтому сейчас реализуется третий вариант. Непосредственно посадка требует особо тщательного согласования с иностранными партнерами. Поэтому Порошенко пока не спешит спасаться бегством. Он выжидает, что скажет Трамп. В этом плане для Зе поездка в США - весьма ответственное дело. Там все и решится, "решалы" мировой закулисы, видимо, уже все решили. А НАБУ, МВД и ГПУ ждут команд: или "фас" или "фу". Наиболее вероятной командой будет "фу".
Анатоль_ Показати IP 1 Червня 2019 15:40
Живьём, браття!
Упс! Показати IP 1 Червня 2019 16:38
А Петруччіу трампець сам ніколи задарма не запрошував..свиня .слиною ,мабуть, сходить та тупоче ратицями зараз від заздрощів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus