USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп звільнив директора з комунікацій за 10 днів після призначення

1 Серпня 2017 03:00
Президент США Дональд Трамп звільнив Ентоні Скарамуччі з посади директора з комунікацій Білого дому, повідомляє видання The New York Times з посиланням на три обізнані джерела.

Видання зазначає, що Трамп вирішив позбутися Скарамуччі після того, як останній розкритикував деяких співробітників адміністрації президента США. При цьому він не соромився у своїх висловлюваннях, використовуючи грубу лексику.

Джерела NYT не змогли відповісти, чи залишиться Скарамуччі в Білому домі на іншій посаді або взагалі піде з президентського штабу.

Пізніше в Білому домі підтвердили відставку директора з комунікацій. "Скарамуччі вважає, що краще за все дати начальнику апарату Джону Келлі можливість з чистого аркуша побудувати власну команду. Ми бажаємо йому всього найкращого", - сказано в повідомленні, яке цитує BBC.

Нагадаємо, що 21 липня стало відомо про призначення Скарамуччі на посаду директора з комунікацій Білого дому. Американські ЗМІ пов'язують це призначення з відставкою спікера Білого дому Шона Спайсера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus