USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Травма голови та переломи: водій, який збив жінку під Луцьком, відбувся умовним

5 Серпня 2020 21:47
Водій «Форда», який в грудні минулого року збив жінку на переході у селі Зміїнець Луцького району, відбувся умовним. Відзначимо, у результаті ДТП жінка отримала численні ушкодження, зокрема відкриту черепно-мозкову травму.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 24 грудня минулого року обвинувачений рухався автомобілем «Форд Транзит» вулицею Ковельською в селі Зміїнець зі швидкістю 40 кілометрів на годину. Наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, перед яким зупинився автомобіль марки «Great Wall Safe», аби пропустити пішоходів, водій «Форда» не зменшив швидкість та наїхав на жінку, яка переходила дорогу.

Внаслідок ДТП потерпіла отримали численні тілесні ушкодження, зокрема відкриту черепно-мозкову травму та переломи кісток.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суд суворо його не карати. Потерпіла, своєю чергою, зазначила, що не має будь-яких претензій до обвинуваченого, поросила суворо його не карати та не відбирати водійське посвідчення.

Суд призначив чоловіку покарання у виді 3,5 року позбавлення волі, змінивши на умовний термін строком на два роки.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 6 Серпня 2020 00:13
40 км/год на тій ділянці дороги? Ну-ну...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus