USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Треба на кнопку тиснути, коза», – водій луцької маршрутки пасажирці

26 Березня 2018 15:28
Водії маршруток поводять себе некоректно з пасажирами - вкотре нарікають мешканці обласного центру.

Про прикрий інцидент на платформі "Відкрите місто" повідомив і користувач Петро Мастирка, передає Конкурент.

Чоловік розповів, що 24 березня приблизно о 12:30 годині його дружина потрапила в неприємну історію з маршрутником.

"Повертаючись з ринку маршруткою №12 АС48-54АІ, перед зупинкою "Тарасова" натиснула кнопку повідомлення про зупинку. Водій не зупинився. Одна пасажирка сказала, що кнопка, швидше всього, не працює, бо люди гукали до водія, просячи зупинитись. Дружина теж гукнула, що б водій зупинився на зупинці "школа №2". Але замість того, щоб зупинитись, водій сказав: "Треба на кнопку тиснути, коза," і додав швидкості", – зауважив автор звернення.

Як результат, водій маршрутки зупинився тільки на зупинці "Тубдиспансер".

"Аж звідти дружина з двома повними пакетами продуктів змушена була повертатися назад", – підсумував автор.

Нині про проблему сповістили Управління транспорту та зв'язку та Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку, однак проблема лишається відкритою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
вап Показати IP 26 Березня 2018 15:37
І ці уроди хочуть 5 гривень за проїзд??? Х..єн їм... Треба брати приклад зі Львова, відмовитись взагалі від маршруток...
лучанка до вап Показати IP 26 Березня 2018 20:00
Сьогодні йшла тротуаром біля корпусу СНУ () та на повороті з вул.Винниченка на Перемоги маршрутка № 11 Держ номер: AC4468BC так спішила за пасажирами, що досить великій швидкості влетіла в яму на повороті і вмилися брудною водою всі навколо та я з ніг до голови! Дуже дякую за зіпсований одяг та настрій водієві-хамові цієї маршрутки! Культури немає ні в маршрутних таксі, ні на дорозі! Про яке підвищення цін можна говорити? А ще ми хочемо до Європи?!!
Головний Показати IP 26 Березня 2018 15:39
був і лишається людський фактор і в маршрутних перевезеннях також .Нарешті на 31 маршруті поміняли перевізника і зараз, після дикого жаху з попереднім перевізником, маршрутка таки стала їздити з нормальним інтервалом в русі і за графіком. Вже за ці кілька тижнів можна відзначити, що є там один водій в окулярах, так взагалі хвилина в хвилину їздить і ще жодного рейсу не було помічено, щоб пропустив. Аби не"зіпсувались" з часом.
Євробидло Показати IP 26 Березня 2018 16:11
Блін, 10 років назад як Я начався в ЛНТУ і їздив на пари на маршрутці (12,23,19), Я і одну зупинку проїжджав, і дві, і три, і через кнопку, і через те що водій не почув, і не Я один такий був. Ну блін ніхто не роздував скандал обласного масштабу. Я розумію що жінка і два пакета, розумію що можливо кнопка не працювала чи не почув, розумію що водій може бик попався, ну блін невже це така важлива і поважна новина?
Петя до Євробидло Показати IP 26 Березня 2018 18:11
Ти шо - це ж жінку!!! обідили, як не написати про теке!! Їй ж "коза" сказали - за таке треба мінімум на три роки в колонію. взагалі люди різні бувають, є неадекватні шумахєри яким доля невідомо чого вручила руль від Пазіка чи Богдана, хоч мала мінімум беху. Є "кози" в яких те що вона прибацана за кілометр видно, і якій є тільки одне пояснення шо доходить - з ноги.
Сем Показати IP 26 Березня 2018 16:15
Чисто моє враження чи система - маршрутчику головне взяти пасажира, а висадити може лише на кінцевій.
НЕБАЙДУЖА Показати IP 26 Березня 2018 16:32
Шкода що в маршрутці не знайшлось справжніх чоловіків щоб донести популярно до водія
Байдужий до НЕБАЙДУЖА Показати IP 26 Березня 2018 18:24
Шкода, що не у всіх селах ще в курсі, що в нас вже давно і безповоротньо гендерне рівноправ'я. І що ніхто нікому, на тій підставі що в трусах "пестик" а не "тичинка" , нічого не винен. Все тепер саменькі) Захотіли комусь "донести популярно" - закачуйте рукави і "доносьте", скільки буде завгодно)
Лучанин Показати IP 26 Березня 2018 16:42
Люди в мене знайомий власник маршруток так вони за рік купувати машини їздили по курортах а тут долар бац в треба піднімати проїзд до 10 грн
MK Показати IP 26 Березня 2018 17:06
Так он же ей на государственном языке ответил. Вот если бы на русском сказал, тогда плохо и в Москву его. А так свой - чего на него злиться.
valdis peish до MK Показати IP 27 Березня 2018 11:46
и я тебе отвечу на твоем козлином языке - к*зел ты MK
Свідок Показати IP 26 Березня 2018 17:30
Сьоьгодні їхала 29 маршруткою, хлопчина натиснув на кнопку на вимогу біля повороту на Чорновола, водій навіть не думав зупинятись, сигнал спрацював, добре було чути. Це вже система, а не поодинокі випадки.
133 Показати IP 26 Березня 2018 20:27
Такий самий випадок був на 26 маршрутці це вже якась система у них...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus