USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Третина лучан нічого не знає про реконструкцію Театрального майдану

27 Травня 2008 19:08

Як повідомляє 27 травня репортер «Волинських новин», понад 33% лучан не ознайомлені з інформацією про заплановану реконструкцію центральної площі міста. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Асоціацією молодих політологів та політиків під егідою громадської ради при Луцькому міському голові. Підсумки вивчення суспільної думки презентували у сесійній залі мерії.
Лише 62,2% опитаних лучан добре або частково поінформовані про реконструкцію Театрального майдану. Нічого не знають про оновлення площі 33,4% респондентів. Цифри свідчать про те, що не всі лучани достатньо поінформовані щодо майбутніх змін. Можливо, така ситуація склалася тому, що майже 44 % були поінформовані про реконструкції від знайомих і сусідів.
З-поміж достатньо поінформованих лучан 67,7 % підтримують ідею реконструкції майдану. Натомість категорично проти будь-яких робіт на площі чверть населення міста.
Довідково:
Упродовж 12-16 травня було опитано 404 особи. Опитування репрезентативне за віком, статтю, освітою та місцем проживання. Похибка вибірки не перевищує 4,87.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus