USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тротуари, переходи і зупинки: в Луцьку відремонтують ще одне перехрестя

19 Вересня 2021 15:38
Поточний ремонт з облаштуванням тротуарів, пішохідних переходів і зупинок громадського транспорту запланований на перехресті вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 4 жовтня, а аукціон розпочнеться 5 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 2,369 мільйона гривень.

За ці кошти здійснять наступні роботи: демонтаж бортових каменів, асфальтобетонного покриття, розробка ґрунту, улаштування дорожніх корит, обрубування країв основи, улаштування основи під тротуари та покриття з бруківки, улаштування основи на проїзній частині, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, встановлення бортових каменів і поребриків, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, влаштування обмежувачів руху, встановлення металевого бар’єрного огородження та влаштування двох автопавільйонів.

Капітальний ремонт перехрестя вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантія на роботи становитиме три роки.

Департамент ЖКГ також оголосив тендери на поточний ремонт вулиць Кременецької та Набережної. На роботи витратять по 200 тисяч гривень.

Поточний ремонт вулиці Кременецької, який хочуть закінчити до нового року, включатиме, зокрема, розбирання бортових каменів, асфальтобетонних, бетонних покриттів, улаштування дорожних корит, основи, бортових каменів, бетонних поребриків і покриття з бруківки, встановлення бетонних напівсфер.

Гарантія на ці роботи становитиме три роки.

Натомість на вулиці Набережній запланували холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнюючого шару, покриття з гарячої щільної асфальтобетонної суміші та ямковий ремонт.

Ці роботи теж мають закінчити до 31 грудня 2021 року, а гарантія на них складатиме рік.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин з 1973 року Показати IP 19 Вересня 2021 18:01
Так на всіх перехрестях вищевказаних вулиць буде ремонт? Бо,судячи з повідомлення,неясно.Адже ці дві вулиці знаходяться в різних кінцях міста.
Володимир87 до Лучанин з 1973 року Показати IP 19 Вересня 2021 22:01
Обидві вулиці на ГПЗ. Перехрестя біля АЗС "Аветра", навпроти Нового ринку. А навіщо на ньому робити ремонт, не ясно. Вже ліпше заасфальтували б той шматок, що починається від Бенделіані.
волинь чемпіон Показати IP 19 Вересня 2021 20:09
На перехресті Бенделіані і Дружби народів кущі зовсім затуляють видимість автомобілів на перехресті.
Лучинка Т Показати IP 20 Вересня 2021 14:44
Чему всі досі мовчать, хіба що пропустила, про ремонт небезпечно аварійного моста на вул.Шевченко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus