USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Троє депутатів облради достроково склали повноваження

14 Березня 2014 14:31
Народні обранці вирішили негайно задовольняти заяви своїх колег, які вирішили достроково скласти власні повноваження.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 14 березня.

Так, депутат облради Сергій Слабенко зауважив, що майбутні «виборчі перегони» потребують грошей, тож їх потрібно розпочати з мінімальними витратами для бюджету, мовляв, «навіщо платити тим, хто не хоче працювати?»

Також народні обранці повідомили, що є такі депутати, які протягом трьох років ні разу не були на сесії.

«Право людини обіймати посаду – це невід’ємне право. Не можна примусити депутата виконувати обов’язки депутата і приходити на сесію. Вважаю, що потрібно враховувати право депутата на звільнення свого місця. Це допоможе відкрити шлях для молодих та ініціативних», - зазначив Слабенко.

Підтримав колегу і депутат облради Олександр Свирида, який запропонував задовольнити заяви трьох обранців громади, які хочуть негайно припинити власні повноваження.

А ось у відповідь на пропозицію депутата Романа Карпюка зменшити кількість депутатів Волинської обласної ради із залу почулось гучне і протяжне «ні-і-і».

Та все ж, такі депутати як Віталій Карпюк, Петро Бущик і Тамара Ковальчук припинили власну депутатську діяльність як народні обранці - достроково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 14 Березня 2014 14:44
А чому наші земляки ще й досі терплять у Верховній раді дві гнилі мразі - Демедюка і Мартинюка? Ці комуністичні виродки ні за що не голосують, не підтримують народ навіть у таку важку годину? Пропонуємо об’явити їх на рідній землі персонами нон грата?
Лучанин до Анонім Показати IP 14 Березня 2014 16:13
"Народ" їхні офіси палить та мародерством там займається, а потім згадують про підтримку??????? Якби менше таких мр**зей як ти, то до війни діло не дійшло!
123 Показати IP 14 Березня 2014 14:49
Карпюк хоч і "козак" але пропозиція правильна
до Аноніма Показати IP 14 Березня 2014 14:53
Якби підтримали цих "комуністичних виродків" щодо проведення референдума (про підписання асоціації) то не було б такої важкої години
ага Показати IP 14 Березня 2014 15:21
референдум при януковичі був прогнозований а Демедюку ганьба . складається враження, що потрапляючи в стіни ВР люди перетворюються у зомбі, тупо виконують команди.
Лучанин Показати IP 14 Березня 2014 15:36
Депутати Верховної Ради припинили брати участь в голосуванні, поки їхнє приміщення не буде звільнено насильниками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus