USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Троє волинянок можуть представляти Україну на ЧЄ у Норвегії. Потрібні кошти

16 Травня 2016 15:14
Троє спортсменок з Волинської області потрапили до основного складу Збірної команди України зі спортивної радіопеленгації. Команда братиме участь у Чемпіонаті Європи в Норвегії. Однак для волинянок поїздка є надто дорогою, держава коштів не виділяє.

Про це повідомив майстер спорту України, тренер молодшої групи спортсменів зі спортивної радіопеленгації у Луцьку Артур Шкідина.

Тренер звертається до усіх, хто має можливість підтримати фінансово волинських спортсменок.

«Наш спорт є досить перспективним та видовищним, проте маловідомим. Щороку на території лісових масивів України проводиться багатоетапний Чемпіонат України. Відповідно до його результатів визначається склад збірної команди України, яка захищатиме честь нашої держави на рівні Європи. У зв’язку із несприятливими обставинами у нашій країні, держава відмовилась фінансувати проведення ряду змагань. Чемпіонат України був проведений за рахунок спортсменів та тренерів України», - повідомив тренер.

З його слів, за результатами відбіркових стартів троє спортсменок з Волинської області потрапили до основного складу Збірної команди України. Усі вони - багаторазові призери та переможці Чемпіонату України 2013-2016 років. Честь нашої держави вони матимуть змогу захищати у лісових масивах неподалік Осло, Норвегія.

Проте поїздка туди є надто дорогою для юних спортсменок, а держава не виділятиме коштів на такі виїзди, оскільки бюджет не передбачає схожих витрат. За дорогу, проживання та харчування, організатори змагань просять близько 350-500 євро за спортсмена.

«Наші Луцькі спортсменки дійсно заслуговують взяти участь у змаганнях такого рівня. Якщо у Вас є можливість якимось чином допомогти у забезпеченні поїздки нашим спортсменкам, будемо дуже раді», - розповідає Артур Шкідина та додає:

«Інакше діти просто втратять шанс виступити у складі збірної команди, який так довго виборювали тренуваннями та гідними виступами на змаганнях по Україні та Польщі.

У разі необхідності ми можемо надати повну інформацію про успішність виступів наших спортсменів на Чемпіонатах України та Європи впродовж останніх років, регламент та кошторис Чемпіонату Європи у Норвегії 2016 року, супровідну документацію, яка підтверджуватиме офіційність існування нашого спортивно-технічного клубу та раціональне використання отриманих нами коштів на реалізацію потенціалу спортсменів збірної нашого міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
славік Показати IP 16 Травня 2016 15:29
держава нічого невиділяе
Макс Показати IP 16 Травня 2016 15:32
А держава нам навіщо? А, точно, немає в нас її

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus