USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Три нардепи вийшли з фракції «Опозиційний блок»

22 Листопада 2018 14:13
Депутати Верховної Ради Євген Бакулін, Сергій Дунаєв і Юлій Іоффе вийшли зі складу депутатської фракції політичної партії «Опозиційний блок».

Про це на початку засідання парламенту повідомив спікер ВР Андрій Парубій.

Головою депутатської фракції партії «Опозиційний блок» став нардеп Вадим Новинський. Його заступниками — Олександр Вілкул та Юрій Воропаєв.

«Повідомляю про створення у Верховній Раді міжфракційного депутатського об’єднання — «Опозиційна платформа — За життя». Співголовами цього об’єднання обрано народних депутатів Бойка Юрія та Рабіновича Вадима», – додав Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОЗКОЛ В «ОПОБЛОЦІ»: ЧОМУ КОНФЛІКТУЮТЬ ГРУПИ АХМЕТОВА І БОЙКА

Нардепів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна виключили з парламентської фракції «Опозиційного блоку» 20 листопада на засіданні фракції. Новинський пояснив журналістам, що Бойка і Льовочкіна виключили тому, що вони «хотіли узурпувати владу». «Мова йде тільки про те, що дві людини вирішили узурпувати владу в нашій партії. І ми вирішили дати їм гідну відповідь», — сказав Новинський.

Керівником фракції «Опозиційний блок» у Верховній Раді обраний Вадим Новинський.

9 листопада в кулуарах Ради Бойко і лідер партії «За життя», нардеп Вадим Рабінович підписали меморандум про створення «Опозиційної платформи — За життя». Партії об'єднають зусилля на президентських і парламентських виборах і висунуть єдиного кандидата у президенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus