USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три пенальті та вилучення: «Волинь» здобула першу перемогу в сезоні

6 Жовтня 2020 17:51
Завдяки двом реалізованим у першому таймі пенальті луцька «Волинь» обіграла «Агробізнес» з Волочиська та здобула першу перемогу в сезоні – 2:1.

«Волинь» у перенесеному матчі 3 туру втратила перемогу над «Нивою», тож сьогодні «хрестоносці» мали б налаштовуватися на перемогу. Але суперник був доволі непростий – волочиський «Агробізнес». Без сумніву протистояння «Волині» з «Агробізнесом» – один з центральних матчів туру. Перед цим туром суперник «Волині» займав шосте місце, маючи в активі шість очок після трьох матчів.

Відзначимо, що «Агробізнес» тренує лучанин Олександр Чижевський, також за сьогоднішніх гостей грає вихованець «Волині» Сергій Петров, а за «Волинь» нині виступає екснападник волочисьців Ігор Сікорський, який дебютував у матчі з «Нивою». Сьогодні він теж опинився у стартовому складі лучан. Відзначимо, що Василь Сачко в порівнянні з попереднім матчем своєї команди зробив лише одну зміну – замість Чачуа в опорній зоні з’явився Приймак.

Попри статус гостей, «Агробізнес» активніше виглядав у дебюті зустрічі, провівши кілька атак, які закінчувалися навісами до карного майданчику «Волині».

Ближче до десятої хвилини м’яч трішки потримала і «Волинь», зокрема Сікорський виривався на оперативний простір з флангу, але його обвідний удар виявився зовсім неточним.

А на 18 хвилині, під час контратаки, Сікорського збили у карному майданчику, і арбітр просигналізував про пенальті. До точки підійшов сам Сікорський та впевнено реалізував одинадцятиметровий, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах – 1:0.

Волиняни не встигли порадіти, як арбітр призначив у ворота «Агробізнесу» другий пенальті – після прострілу Протасова та удару Кизилатеша м’яч влучив у руку Юхимовичу. Одинадцятиметровий знову реалізував Сікорський – 2:0.

Ще один момент «Волинь» створила наприкінці тайму – після розіграшу штрафного Протасов, обігравшись на фланзі з Цюпою, прострілив на Ляшенка, однак той пробив вище.

В підсумку, перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь «хрестоносців».

По перерві «Агробізнес» показав, що не хоче програвати, тож одразу ж взяв м’яч під контроль, намагаючись якнайшвидше доставити його в останню третину поля. Проте до серйозних моментів у гостей справа не доходила.

«Волинь» відповіла моментом Протасова, який, протягнувши м’яч у карному майданчику, в підсумку затягнув з ударом, і м’яч з-під його ніг вибили захисники.

А на 65 хвилині Косовський з «Агробізнеса» отримав другу жовту за фол на Кизилатеші та покинув поле, залишивши гостей у меншості.

На 70 хвилині арбітр призначив третій пенальті у зустрічі, щоправда, цього разу у ворота «Волині». Черненко реалізував одинадцятиметровий, впевнено перегравши Леванідова – 2:1.

Попри гру в меншості, «Агробізнес» намагався зрівняти рахунок, однак в підсумку «Волинь» втримала перевагу та здобула свою першу перемогу в сезоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 6 Жовтня 2020 18:06
Видно було, що нарешті наш ФК "Волинь" проявив характер та переміг. Хоча моментів з одного та другого боку хоч відбавляй. Могли і програти або перемогти з великим рахунком. Але гра забувається, а рахунок залишається. Молодці, так тримати і надалі перемагати.
Він Показати IP 6 Жовтня 2020 18:17
Не футбол а одна мука
ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Жовтня 2020 18:58
Раніше було Динамо та Шахтар, а зараз Кульчин та Жабка. Круто!!!!
Корнер Показати IP 6 Жовтня 2020 21:12
А ми такі ! Нех знають ! Волинь вже вкусила смак побєди - то вже до кінця сезону так з кожним буде ! Вже ПСЖ почав шукати захисників для підсилення оборонної лінії - бо не дай бог жереб зведе у Лізі чемпіонів, то ж тре буде якось луцьких бомбардирів нейтралізувати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus