USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три російські ракети зруйнували нафтобазу на Дніпропетровщині

18 Червня 2022 21:35
Надвечір війська рф кілька разів обстріляли Новомосковський район Дніпропетровщини. Три ракети зруйнували нафтобазу, на якій сталася сильна пожежа.

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Постраждали троє людей, у них опіки. Усіх постраждалих доправили до лікарні.

Протягом дня росіяни здійснили кілька ракетних атак по різних районах Дніпропетровщини, повідомив голова Дніпропетровської обладміністрації Микола Лукашук.

Унаслідок ракетного удару, який стався вдень у Кривому Розі, двоє людей постраждали. Окупанти влучили в обʼєкт соціальної інфраструктури. Також зруйновані два приватні будинки та гараж.

Окрім цього, удень росіяни обстріляли територію Апостолівської громади, пошкоджена лінія електропередач, її вже відновили. Поцілили також по Зеленодольській громаді – під ворожий вогонь потрапила Велика Костромка. В обох випадках обійшлося без постраждалих і руйнувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 19 Червня 2022 05:47
путін здохни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus