USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Це імпічмент для Порошенка – Наливайченко про плівки Онищенка

19 Квітня 2018 13:19
Викривальні заяви народного депутата Олександра Онищенка є підставою для порушення кримінальних справ та імпічменту президента Петра Порошенка - вважає колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Так він прокоментував Стране.ua "плівки Онищенка" й написану на їх основі книгу "Петро П’ятий. Правдива історія про українського диктатора".

Наливайченко наголосив, що проти чинного президента висунуто серйозні звинувачення, які не можуть залишитися непоміченими з боку правосуддя, громадськості та журналістів: ні в Україні, ні за кордоном. Мають бути відкриті кримінальні справи проти Порошенка та його оточення, замішаного в корупції й підкупі парламентаріїв, має бути слідство і суд.

"Це – шок. Це – книга імпічменту президента. Такі справи як ця – є тим "вододілом", який відділяє нас від наших європейських сусідів. Там, цієї інформації було б достатньо для імпічменту, дострокових виборів, арештів, показових судових процесів і закінчення багатьох політичних кар’єр. У нас, нічого з цього не буде, принаймні за часів панування цієї влади", – переконаний екс-глава СБУ.

Він сумнівається, що хоча б якийсь із українських правоохоронних органів почне з власної ініціативи кримінальну справу, відповідно до фактів, які стали надбанням громадськості.

При цьому Наливайченко додав, що передав до Мін’юсту США інформацію про корупцію Порошенка та його оточення, а саме – назви офшорів, бенефіціари, платіжки й суми.

"США поки не чіпають безпосередньо Порошенка лише тому, що є російська агресія, є анексованим Крим, є Путін, Асад, Кім Чен Ин. Але щодо оточуючих – ведеться "активна робота", – пояснив екс-глава СБУ.

Нагадаємо, на оприлюдненому народним депутатом Олександром Онищенком записі зафіксовано, як президент Петро Порошенко обговорює з нардепом-утікачем питання закриття кримінальних справ проти екс-міністра Миколи Злочевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Носатий дядько Показати IP 19 Квітня 2018 14:34
Це ХНЯ. Завтра всі забудуть. -Що дали плівки Мельниченка?
уважний Показати IP 19 Квітня 2018 16:48
а чий проект Наливайченко? звідки в нього гроші на всю цю рекламу і піар, ви не задумувались?
ВОВК Показати IP 19 Квітня 2018 22:13
Дурня яка, та йому не те що імпічменту не буде, його на другий термін виберуть!
михаил Показати IP 22 Квітня 2018 09:35
Про эти записи давно известно по этой причине Омельченко и оказался в том положении, в котором находится. Если даже всё это благополучно дойдёт до суда ПОПу ни хр*на не будет. На Потрохе столько висяков и уголовщины на несколько десятков томов производства. И как видите до сих пор бегает и продолжает нас грабить и раздувать пожар войны ,так как с крови он имеет огромные в долларовом эквиваленте откаты. Единственный человек,который не связан с ним и сможет его судить так это Юля и не только его.Она их так тряхнёт,что и с МВФ рассчитается и бюджеты Украины на несколько лет вперёд наполнит и экономику поднимет на должный уровень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus