USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Це мрія Путіна»: військовий експерт оцінив ймовірність початку Третьої світової

1 Липня 2022 06:45
За словами Жданова, початок Третьої світової війни – це мрія російського диктатора Володимира Путіна. І для цього очільник Кремля різними способами намагається втягнути у бойові дії в Україні силовий блок НАТО.

Таку думку військовий експерт Олег Жданов висловив в ефірі свого YouTube-каналу, передає ТСН.

«Так, вона може бути. Ймовірність існує. Так, вона поки незначна на сьогодні, але така ймовірність про розширення географії та переростання війни у світову – цілком допустима. Я вже неодноразово говорив, що це мрія Путіна. Він хоче розширити географію війни до світового рівня. Втягнути основні світові держави, так як він не може це зробити, йому приходиться тягатися з кожною країною окремо. Тому він намагається втягнути блок НАТО, що відразу автоматично приведе цю війну до рівня світової. Як тільки від досягне провокації від НАТО в плані першого акту агресії проти РФ, Путін скаже: «Ви – агресори. Давайте домовлятися». Практично, як в тому анекдоті – оголосити війну і здатися в полон. Це – мрія Путіна, тому така ймовірність існує», – вважає Жданов.

Читати ще: Сорос вважає, що війна в Україні може стати початком Третьої світової, яку не переживе цивілізація

Він зауважив, що навряд чи якась із західних країн вступить у війну РФ проти України.

«Однак на сьогодні, судячи із консолідації, яка є у групі «Велика сімка» та країн-членів НАТО, ніхто не хоче розширення цієї війни до рівня світової. Тому у цю війну навряд чи хтось вступить із західних країн», – сказав Жданов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МІкола Показати IP 1 Липня 2022 18:25
Расєє тільки і треба невтручання. Вона всіх слабких переб*є. А потім візметься за багатчших. А НАТО буде спостерігате із- за угла як б*ють несчасних.. При такій філософії перемоги України чекати марно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus