USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вбивство сина планував заздалегідь: стали відомі нові подробиці трагедії в Києві

7 Жовтня 2020 10:29
У Києві сталася страшна трагедія: чоловік через конфлікт із дружиною спалив маленького сина. Жахливий злочин стався 5 жовтня у житловому будинку на проспекті Правди у Подільському районі столиці.

Чому батько вбив сина – у сюжеті ТСН.

Убив, бо не хотів повертати сина матері

Затриманий на місці події чоловік розповів, що посварився з дружиною і, не бажаючи повертати сина, убив його ножем, після чого підпалив тіло, щоб приховати злочин.

Христина, яка мешкає у сусідній квартирі, розповіла, що маленький Данилко напередодні гостював у батька, бо з ним не живе. А коли мати приїхала за хлопчиком, забрати його не змогла. Почалася сварка. Чоловік забарикадувався у квартирі.

Причиною трагедії міг стати алкоголь

Не на камеру люди кажуть: він військовий, або ж служив раніше, а також розповіли, що він вживав алкоголь і, напевне, це був наслідок вживання.

Про матір хлопчика місцеві нічого конкретного не кажуть. Лише, що бачили, як її, згорьовану звісткою про смерть Данилка, забирала швидка.

«Я пишаюся тим, що зробив»

Сусіди чоловіка, який спалив дитину, кажуть, що той планував вбивство заздалегідь, пише "Сегодня«. За словами сусідів, у момент трагедії кілька разів викликали поліцію, ще коли подружжя з’ясовувало стосунки. Жителі кажуть, на правоохоронців чекали як мінімум годину. А самі тим часом блокували сходи, щоб палій не втік.

Батько говорив: «Я пишаюся тим, що я зробив». Він сказав: «Нарешті я це зробив». Чоловік говорив, що він це планував зробити кілька разів. Сказав: «Дякую Богові, що допоміг це зробити», – розповів Тимофій Фіновський, свідок трагедії.

За допомогою спеціальної техніки працівники служби порятунку зрізали двері, потрапили в середину приміщення та загасили пожежу. Як виявилося, осередком пожежі був диван, на якому виявили тіло малолітнього хлопчика з ознаками насильницької смерті.

Батьку-вбивці загрожує довічне ув’язнення

Нині чоловік затриманий і переданий оперативниками у СІЗО.

Київська міська прокуратура здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства шестирічного хлопчика його батьком.

Як повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець, наразі затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

«До кінця дня йому повідомлять про підозру і вже завтра прокуратура звернеться до суду з клопотанням про тримання під вартою», – уточнила Максимець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тт Показати IP 7 Жовтня 2020 10:55
Це він таке з власним сином зробив, а що вичворяв поки служив, можна лише уявити, що то за кошмари....
Анатолій Показати IP 7 Жовтня 2020 11:45
Люди озвіріли. Волосся дибки стає від такого. Куди ми котимось. В самого двоє таких дітлахів. Ну як так можна
12345 до Анатолій Показати IP 7 Жовтня 2020 12:16
Просто таких треба відразу вбив..., а не кормити в тюрмі.
777 до 12345 Показати IP 7 Жовтня 2020 15:09
А он еще может и не сесть.признают невменяемым и на больничку... А если сядет.может и досрочно выйти.за хорошее поведение.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus