USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Це – біда, – Романюк про злодіїв каналізаційних решіток

27 Листопада 2012 14:30
Питанням крадіжок каналізаційних решіток потрібно зайнятися «більш предметно» і знаходити злодіїв.
Таку думку висловив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради 27 листопада.

За словами начальника відділу звернень громадян Луцької міської ради Лариси Карп’як, протягом останніх 2 тижнів до підзвітного їй підрозділу лучани 8 разів зверталися з повідомленнями про відсутність решіток на колодязях зливової каналізації. Зокрема, вона зазначила, що «зникли» решітки на вулицях Баранова, Станіславського, Львівській та проспекті Волі. «Ще можна додати і Шопена, і ще деякі вулиці», – зауважив Микола Романюк щодо цього.

«Вже воно було зняте, це питання. Частково. Я просто не розумію цих людей. Або взяти його, під ту решітку всадити, в ту яму, і хай посидить. Це – не сміх, а це – біда», – додав мер Луцька. Мовляв, у відкритий колодязь може впасти дитина або ж потрапить колесо автомобіля «на ходу».

Тож, серйозно зайнятися вирішенням проблеми він попрохав працівників МВС. «Я розумію, що це не тільки робота міліції. Хтось десь бачив, хтось знає, хтось чує. Позаймайтеся, будь ласка, цим питанням більш предметно», – резюмував Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вице-мэр Показати IP 27 Листопада 2012 14:40
штраф за прием решеток - решение проблемы
Івасик до вице-мэр Показати IP 27 Листопада 2012 15:46
Підтримую, не було б цих прийомних пунктів, ніхто б не крав. Поставте камери на КПП металобрухту, і знайдете сволоту по гарячих слідах.
Тетяна Показати IP 27 Листопада 2012 14:43
Їх Микола Ярославович потрібно туди в ті люки засадити навічно сволота непотрібна,а тих хто бере цей метал повбивати нахрен.Тільки потрібно зробити рейд от і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus