USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцька влада оголосила винагороду за викрадачів каналізаційних люків

12 Серпня 2008 11:02
У Луцьку за минулі два місяці зникли 107 решіток зливної каналізації. Міський голова Богдан Шиба під час апаратної наради назвав цей процес «пошестю», - 12 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, лише за минулий тиждень у Луцьку зникло понад три десятки решіток та каналізаційних люків. «Це вже переросло у стихійне лихо», – сумно пожартував місьий голова.
Богдан Шиба звернувся до лучан, насамперед – до таксистів, бути пильними і намагатися запобігати крадіжкам каналізаційних люків. Окрім того, за інформацію про викрадачів градоначальник пообіцяв винагороду від тисячі гривень – залежно від її значимості.
Окрім того, луцька влада звернулася до УМВС з проханням якнайшвидше вирішити цю проблему. Щоправда, пан Шиба висловив припущення, що підпільні скупники металу працюють поза межами Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петрович Показати IP 12 Серпня 2008 12:55
Якби у МВС була воля навести порядок - то це сталося б за кілька днів. Всі нелегальні точки по скупці металу відомі і діють відкрито.
Жанна Показати IP 12 Серпня 2008 13:23
Повністю згідна з Петровичем!!!!!!!!!!!!!! Звичка говорити і нічого не робити у нас " в крові"!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus