USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Центр Луцька потребує змін. ВІДЕО

15 Квітня 2009 12:32
Лучани вважають, що в центрі міста на Театральному майдані найбільше бракує дитячих розважальних закладів. Такими є результати бліц-опитування, яке було проведене 13 квітня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Половина опитаних мешканців Луцька хотіла б бачити на Театральному майдані дитяче містечко, у якому малюки зможуть розважатись. Адже в центрі міста часто прогулюються молоді сім’ї із своїми нащадками. «Спортивний майданчик потрібен, бо дітям зараз немає куди подітися», – висловив свою думку один із перехожих. «У дитини день народження, а ніякого дитячого кафе у міста немає», – додала лучанка-мама.
 
Друге місце у рейтингу «Чого бракує на Театральному майдані?» посіли недобудовані фонтани. «Хотілось би, щоб їх доробили, а то стільки років стоїть така «красота», – зауважила студентка Валентина. Також від лучан пролунали пропозиції, щоб озеленити центр міста, оздобили його квітами та інше.
 
Проте із осторогою мешканці міста досі сприймають побудову підземного переходу. По-перше, вони бояться, що центр міста розриють, а роботу до кінця не доведуть. По-друге, старші люди переживають, що бабусям та дідусям буде важко спускатися та підніматися по сходам кожного разу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вінстон Показати IP 15 Квітня 2009 14:37
"Фонтани" завжди лідирували! Подумайте логічно. Навіщо нам дитмайданчик? Якщо приїде якийсь рок-гурт, мітинги, вибори чи ще щось, то куди дівати цей майданчик? Демонтувати? А потім хто збирати буде? Далі. Центральна дорога. І так наші люди правильно не вміють переходити, так ще й до того ризик травмування дітей зі смертельними наслідками може зрости на 200%. Одне запитання! Кому в голову прийшла така думка?
дідо Показати IP 15 Квітня 2009 20:50
та хоча б лавочки поставте!!!... а то привикли думати совковим гігантизмом...
Ладомiр Показати IP 16 Квітня 2009 10:15
Цікаво. Дитачі майданчики. Ха-Ха і ще раз ха. У центрі Парижу чи Лондона також стоять дитячі майданчики? НОНСЕНС!
Анонім Показати IP 16 Квітня 2009 11:43
Колеги, щось ви неправильно порахували, чи не туди глянули... Щодня стежу за рейтингом, і ніколи дитмайданчики не були на першому місці, а лідирували фонтани. Це ж - логічно і красиво...
Анонім Показати IP 16 Квітня 2009 12:15
Я за фонтан. Але, хай його добудує Антон за кошти, що вкрав в Лучан.
Siel Показати IP 17 Квітня 2009 20:55
Та вже, нарешті, хоч щось би зробили. А то соромно за центр міста. А дитячого майданчика, безумовно, на Театральному майдані не місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus