USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Церкву на Волині збудували за гроші лікарів

5 Грудня 2013 10:40
З миру по нитці – і в Любомлі за кошти медиків збудували церкву, інформує Вісник+К.

На подвір’ї територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів, що в Любомлі, завершили будівництво церкви на честь Святого Пантелеймона Цілителя, який є покровителем медицини.

Володимир Дибель, який керує медичним закладом і є депутатом Волинської обласної ради, зізнався, що ініціатором спорудження храму був саме він.

Володимир Юрійович переконаний, що людина, яка перебуває в лікарні, має зцілювати не тільки тіло, але й душу. Та й лікар, який рятує своїх пацієнтів, повинен надіятися не тільки на свій професіоналізм, а й на поміч Божу. Тож його ініціативу підтримали колеги. Усі, як кажуть, скинулися в шапку і святиню за рік збудували.

«У день Святого Пантелеймона Цілителя відбулося перше богослужіння. Нині і хворі, і медпрацівники, і люди, які живуть поблизу медичного закладу, можуть прийти сюди і помолитися у дні, коли проводяться богослужіння», – зазначив Володимир Юрійович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 5 Грудня 2013 11:16
За гроші медиків, як можна таке писати, скинулися бідненькі на церкву. Здриники і хабарники за сльози і горе людей побудували церкву,думають гріхи Бог простить їм, а ніколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus